Business Kring Diamond op bezoek bij ING House

Afgelopen week was de Business Kring Diamond van Business Netwerk Rijnmond te gast bij ING House aan de Coolsingel te Rotterdam. Het onlangs verbouwde kantoor was het decor van een interactief samenzijn waarbij onder het genot van een heerlijke lunch ingegaan werd op diverse ondernemerszaken.

Gastheren Ronald Blonk en Peter Lagarde gingen eerst in op de huidige dienstverlening van de ING naar zakelijke klanten. ‘Naast de centrale dienstverlening van een organisatie zoals ING proberen wij steeds onze dienstverlening persoonlijk toe te passen. Het is voor ons dan ook belangrijk om zo dicht mogelijk bij de ondernemer te kunnen opereren. Dit benadrukt voor ons weer het belang van onze aanwezigheid in netwerken zoals Business Netwerk Rijnmond’, aldus Blonk.

Foto: uiteraard werd de kringbijeenkomst ‘gevuld’ met een heerlijke lunch

Met een korte rondleiding in het ING House werd er niet voorbij gegaan aan een belangrijke thema die bij ondernemers relevant is: duurzaamheid. Lagarde en Blonk lichtten de circulaire aanpak van de verbouwing van het pand toe. ‘Tijdens de verbouwing is er zo veel als mogelijk gebruik gemaakt van materialen uit het oude kantoor en andere gerecyclede materialen. Door deze circulaire aanpak is de CO2-voetafdruk van de verbouwing met 64% verminderd. Zo zijn tapijten, plafondplaten en vloeren opnieuw gebruikt. Bovendien is de vloer van het ING Huis samengesteld uit gerecycled plastic afkomstig uit de Maas, waarbij kantoormedewerkers hebben bijgedragen aan het verzamelen van dit plastic.

In de toelichting en ontwikkelingen bespreking van de verschillende deelnemers kwamen diverse onderwerpen aan bod en werden de meningen gedeeld over menige onderwerpen. ‘Het blijft interessant om op deze wijze tijdens de lunch bij elkaar te komen, elkaar te treffen, zaken en netwerk te delen om er uiteindelijk weer iets van op te steken’, aldus Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond. Tot slot werd een gezamenlijke beterschapsvideo ingesproken aan onze vaste gewaardeerde kringdeelneemster Monique Delfgaauw.

Dank aan Ronald Blonk en Peter Lagarde voor de prima ontvangst en lunch.

#netwerk #business #verbinden #kring #rijnmond

Business Netwerk Rijnmond | Marjan van Berkel | Steven Corijn

Terug naar home