Canon Business Center Rotterdam nieuw premium lid Business Netwerk Rijnmond

‘Canon Business Center is voor ons als netwerkorganisatie Business Netwerk Rijnmond géén onbekende’, aldus Steven Corijn en Marjan van Berkel van het netwerk. ‘We kennen de club al uit Haaglanden. Met hun pro-actieve houding bieden ze een breed portfolio aan producten en services van wereldklasse. Leuk dat Dennis Mulder en Koen Vleesenbeek nu ook in Rijnmond aan de weg aan het timmeren zijn’, aldus Corijn die het nieuwe premium lid van harte welkom heet in Rijnmond.

Dennis Mulder – die nu naast Haaglanden ook de regio Rijnmond aanstuurt voor Canon Business Center – is er helder in: ‘Onze organisatie inspireert alle medewerkers om het beste uit zichzelf te halen en nog beter samen te werken. Want daar ligt de sleutel tot succes’, aldus Mulder enthousiast. Aan enthousiasme ontbreekt het ook aan Rijnmond accountmanager Koen Vleesenbeek niet: ’Niet voor niets is het motto van onze organisatie ‘Wij geven kleur aan jouw succes’. Canon Business Center Rotterdam is onderdeel van Canon Business Center Nederland met haar hoofdkantoor te Breda. Inmiddels bestaat de organisatie ruim 15 jaar en is uitgegroeid tot het grootste Business Center binnen Europa’, vertelt een trotse Koen Vleesenbeek.

Foto: Koen Vleesenbeek van Canon Business Center Rotterdam, nieuw premium lid van Business Netwerk Rijnmond

Bij het kleur geven aan succes speelt ook het zakelijke netwerken een belangrijke rol. Koen Vleesenbeek hierover:‘Niet voor niets zijn we nu aangesloten bij Business Netwerk Rijnmond als nieuw premium lid. De ervaringen in Haaglanden zijn goed en voor ons is het uitbreiden, versterken en onderhouden van het netwerk een belangrijk aspect. Vandaar onze toetreding. De eerste ervaringen zijn positief’.

Dennis Mulder sluit af: ‘Het elkaar verbinden is naar onze mening cruciaal. We willen ook daar onderscheidend in zijn. We merken dat veel bedrijven worstelen met vraagstukken binnen de digitale transformatie en daar kunnen we bedrijven op onze manier bij helpen. In onze handelswijze is ‘afspraak=afspraak’ en proberen we dichtbij onze klanten en relaties te staan. Aangezien we de taal van de regio spreken, handelen we snel en in de uitvoering van onze diensten moeten we gewoon top zijn’.

#netwerken #business #verbinden #rijnmond #nieuwpremiumlid

Meer weten over Canon Business Center Rotterdam? Ga dan naar DEZE LINK!

Canon Business Center Rotterdam | Koen Vleesenbeek -Accountmanager

Rivium Boulevard 156 | 2909 LK  Capelle a/d IJssel | Tel: 088-2105500

E-mail: koen.vleesenbeek@cbc-nederland.nl

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar home