Luncheditie ‘Putt & Burgers’ op vrijdag 24 mei

Vorig jaar is het netwerken onder het genot van een burger, een drankje, het speeddaten, en het putten goed bevallen tijdens de Putt & Burgers van Business Netwerk Rijnmond. Een ideale gelegenheid om de verbindingen te versterken en elkaar op de hoogte te houden en te brengen van relevante ontwikkelingen, zowel zakelijk als privé.

Daarom organiseert Business Netwerk Rijnmond op vrijdag 24 mei 2024 Business Netwerk Rijnmond i.s.m. partner Crayestein Golf wederom een gezellige, sportieve en verbindende Putt & Burgers voor alle partners en leden. Crayestein Golf ontvangt ons deze keer tijdens een luncheditie op het mooie complex van Crayestein, waar we kunnen genieten van een (hopelijk) mooi buitenweer. Niet iedereen kan golfen maar putten moet lukken! We nodigen u dan ook graag uit voor een kleine putwedstrijd met vooraf een heerlijke hamburger en een lekker drankje!

Foto: Christian Krijnen, Steven van Dijk, Marjan van Berkel, Ton Fennema, Jeroen Salet en Jeroen de Boed tijdens de Putt & Burgers van vorig jaar.

U wordt vanaf 12.00 uur verwacht op de locatie van Crayestein Golf aan de Baanhoekweg 50, 3313 LP te Dordrecht. U kunt gratis op het terrein parkeren.

Programma op vrijdag 24 mei:

12.00 uur: Ontvangst met een drankje
12.20 uur: Welkomstwoord
12.30 uur: Lunch/hamburger naar keuze eten, drinken
13.00 uur: Putwedstrijd + prijsuitreiking & netwerken

14.30 uur: Einde

Meer info en aanmelden zie DEZE LINK!

 

Terug naar home