Restaurant Old Dutch geslaagd decor voor ‘Dineren met Directeuren’

Het was afgelopen dinsdag wederom een inspirerende avond bij Dineren met Directeuren van Business Netwerk Rijnmond (BNR). Deze editie waren we te gast bij een icoon qua locatie namelijk Restaurant Old Dutch in Rotterdam. Voornamelijk voor de wat ‘oudere’ generatie was het een genoegen van weerzien, waarbij Hans Veerman en het team voor een gezellige atmosfeer & diner hadden gezorgd.

Met de ontvangst zat de sfeer er al goed in. Het jarenlange bestaand decor van Restaurant Old Dutch kon door de aanwezigen met een welkomstdrankje ‘geproefd’ worden. Nadat Marjan van Berkel en Steven Corijn van BNR de bijeenkomst geopend hadden en iedereen aan de hand van tafelschikking had plaatsgenomen, gaf Hans Veerman een korte introductie over de unieke historie van het Restaurant. ‘Er zijn inmiddels nieuwe eigenaren. In de zomer zal er een verbouwing plaats vinden, maar we bevinden hier ons in het hart van Rotterdam, waar we al vele jaren een baken van gastvrijheid, traditie en culinaire klasse tonen. Er komt onder meer een open keuken in, maar het unieke van Old Dutch blijft wel behouden’.

Foto: een beeld van de geslaagde editie Dineren met Directeuren van Business Netwerk Rijnmond afgelopen dinsdag bij Restaurant Old Dutch

De diverse pitches waren deze keer voorbestemd aan de partners en een aantal nieuwe leden. Met Hans de Zeeuw (FC Dordrecht), Stephan den Hollander (Quinton BHV), Monique Delfgaauw (Lommerrijk), Leon Fraza (FIHUMA), Ron Smit (Deurenservice Nederland) en Raoul Bandell (SERIS Security), gaf het ook nog Ap Kremer (APhoutgroep), Thomas Jeurissen (Trixxo Nederland), Barbara Kok (Young & Unlimited), Niek Nieuwenbroek (Beekman & Verbeek), Jeroen de Boed (Textiel Services Nederland/Essaco) de ruimte om de aanwezigen mee te nemen in hun ontwikkelingen.

Wisseling van tafelschikking bracht diversiteit en leuke chaos aan de tafels, waarbij er volop aan de verbinding door de aanwezigen gewerkt werd. Een mooie gelegenheid op een iconische locatie, waarbij de avond in gezelligheid en verbinding werd afgesloten. Met complimenten aan het team van Restaurant Old Dutch voor de uitstekende keuken en gastvrijheid.

#netwerkdiner #business #rotterdam #businessnetwerkrijnmond #verbinden

 

Terug naar home