Gastheer Ben de Ruijter: ‘Ben zelfs naar Ben genoemd…’

Met Business Netwerk Rijnmond (BNR) was het afgelopen woensdag goed toeven bij partner Fletcher Hotels, waar Ben de Ruijter en Charlie Melsen hun gastvrijheid op professionele wijze ten toon spreidden. In de sportsbar van het hotel bij Rotterdam-The Hague Airport werden de ongeveer 55 aanwezige leden van het Rijnmondse netwerk welkom geheten door Ben de Ruijter, operationeel directeur van Fletcher Hotels, die inzoomde op de enorme ontwikkeling en diverse mogelijkheden van het hotelconcern. ‘De groei gaat op dit moment enorm hard en is zeker nog niet eindig’, verzekerde De Ruijter. En met Feyenoord, Ben Wijnstekers én Rotterdam heeft De Ruijter een zéér sterke binding. ‘Als jongen van Rotterdam-Zuid hebben mijn ouders mij zelfs naar Ben Wijnstekers genoemd’, verklaarde een glunderende De Ruijter.

‘Het blijft altijd weer verbindend werken om op deze wijze onze leden bij elkaar te brengen in een informele setting. En deze keer ook met Ben Wijnstekers, een graag geziene gast binnen ons netwerk’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn van BNR. Met Wijnstekers in de gelederen werd het dan ook een waar Feyenoord festival. Van Berkel vindt dat niet zo vreemd. ‘Ben is ambassadeur van Feyenoord, gastheer op wedstrijddagen in De Kuip, runt de Feyenoord Soccer Schools in het hele land en hij is scout in de jeugdopleiding van zijn club. En het netwerk bij en om Feyenoord heen is enorm. Dat is altijd interessant in het kader van verbinding’.

Foto: Steven Corijn (BNR) luistert aandachtig naar Feyenoord-legend Ben Wijnstekers

De sympathieke Ben Wijnstekers bewaart warme herinneringen aan het mooiste seizoen van zijn loopbaan: 1983-1984. ‘Ik was aanvoerder van een elftal met Johan Cruijff, best bijzonder. Johan bleek een hartstikke sympathieke vent en verrijkte ons leven. Hij had ook nog eens humor, dat viel helemáál goed bij iedereen in de kleedkamer. Want we hadden heel snel door hoe verschrikkelijk goed hij was en dat hij de dingen veel beter én eerder zag dan wij. En volgens mij geldt dat ook in het bedrijfsleven. Gewoon goede mensen om je heen en als er dan eentje excelleert dan moet je dat zeker koesteren’.

Na het interview door Steven Corijn met Ben Wijnstekers, zorgden de verhalen over topsport, Feyenoord én Cruijff voor de aanloop naar de speciale Feyenoord quiz die Wijnstekers hield met diverse vragen rond de club, voetbal en sporters met tussendoor ludieke anekdotes. En zoals altijd zaten er een aantal échte Feyenoord-kenners onder het publiek, waarbij feitenkenner Duco Ottevangers van DUO Notariaat met in zijn kielzog Cor Lovisa van Squizzo Architecten er met de prijzen vandoor gingen. Met de bites & drinks als vervolg werd er nog lang nagepraat en genetwerkt tussen de leden. Kortom, een geslaagde netwerkbijeenkomst in een ‘sportieve’ baromgeving.

Op naar 16 april naar een nieuwe editie van ‘Dineren met Directeuren’ bij Restaurant Old Dutch in Rotterdam! Meer info & aanmelden vind je via www.businessnetwerkrijnmond.nl

 

Terug naar home