Ondernemer Jeroen de Boed: ‘Essaco en Textiel Services Rijnmond vullen elkaar prima aan’

Uitnodiging viering 20-jarig bestaan Textiel Services Rijnmond op vrijdag 5 april!

De jeugd heeft de toekomst en dat geldt zeker voor de jonge generatie ondernemers. Jeroen de Boed is er zo één. Inmiddels al enige jaren kringlid van Business Netwerk Rijnmond en lid van Business Netwerk Zeeland heeft de jonge ondernemer inmiddels al de nodige ‘vlieguren’ gemaakt. ‘De afgelopen tien jaar ben ik eigenaar geweest van een verhuurbedrijf in de evenementenbranche. En dat ging goed met een aantal uitgevoerde overnames, maar in maart 2020 bracht corona roet in het eten. En toen heb ik me gericht op andere mogelijkheden’, aldus De Boed resoluut.

Jeroen de Boed licht zijn ondernemersleven nà corona toe: ‘Eind 2020 heb ik van de toenmalige eigenaar het bedrijf Essaco BV overgenomen. Essaco is een groothandel die zich richt op de verkoop van bedrijfskleding en PBM’s. Daarna ben ik in september 2022 benaderd door eigenaar Rick de Koning om mede-eigenaar van Textiel Services Rijnmond te worden. Dat voelde goed, waarbij Essaco en Textiel Services Rijnmond eigenlijk elkaar prima aanvullen’.

Foto: ondernemer Jeroen de Boed, met licht op de achtergrond compagnon Rick de Koning en Vince Keller

‘Met Essaco en Textiel Services Rijnmond zijn wij nu een groeiende speler in een markt, waar we voor klanten totaalontzorger zijn. De diensten die we leveren zijn aanvullend: van bedrijfskleding wassen (en drogen) tot aan bedrijfskleding kopen (of huren), leveren van persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfskleding borduren en textiel bedrukken tot aan hygiënische producten en schoonloopmatten leveren’, verklaart De Boed het huidige dienstenpakket. ‘En daarbij hebben we onlangs onze naam aangepast naar Textiel Services Nederland, aangezien de oude naam geografisch de naam niet meer dekte’, verklaart De Boed, die samen met Rick de Koning en commercieel manager Vince Keller hard aan de weg timmert met het bedrijf.

Wil je meer weten over Jeroen de Boed en/of Essaco | Textiel Services Nederland? Ga naar www.textielservices.nl of neem direct contact op met Jeroen de Boed. Mailen kan naar jeroen@textielservices.nl

 

UITNODIGING voor leden van BNR/BNZ:

20 jaar Textiel Services Rijnmond!! En dat wordt gevierd met een speciale, feestelijke gelegenheid inclusief de viering van de nieuwe naam, Textiel Services Nederland. Namens Jeroen de Boed en Rick de Koning worden alle leden van BNR en BNZ uitgenodigd om dit te vieren op vrijdag 5 april 2024 vanaf 17.00 uur.

Datum: 5 april 2024

Tijd: 17:00 – 01:00 uur (18.00 uur eten/20.00 uur start feest)

Locatie: Schrijnwerkerstraat 25, 3194 AE Hoogvliet Rotterdam

Bij aanwezigheid dit gelieve te bevestigen door gebruik te maken van DEZE LINK!

 

 

 

 

Terug naar home