Aircon Klimaatbeheersing sluit zich aan bij Business Netwerk Rijnmond

Het aansluiten bij Business Netwerk Rijnmond levert ons in de regio verbinding op met interessante mensen en bedrijven. Daarbij ervaren we de bijeenkomsten als leuk en ontspannend. Kortom, een mooie combinatie’, aldus partners Bas Meijer en Jeroen Klop van Aircon Klimaatbeheersing als nieuw lid van het netwerk. Welkom!

Bas Meijer licht toe: ‘Wij zijn gespecialiseerd in technische installaties op het gebied van klimaatbeheersing voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Daarbij kunnen onze klanten bij ons terecht voor de meest uiteenlopende luchtbehandelingssystemen, airconditioning van klein tot zeer groot, koeltechnische installaties en ventilatiesystemen’. Meijer is samen met Klop al meerdere jaren ondernemer in de wereld van het verduurzamen met airconditioning, warmtepompen en luchtbehandelingssystemen.

Foto: Bas Meijer en Jeroen Klop van Aircon Klimaatbeheersing als nieuw lid van Business Netwerk Rijnmond

Jeroen Klop ziet de toekomst de komende jaren met Aircon Klimaatbeheersing met vertrouwen tegemoet. ‘We komen natuurlijk vanuit de coronaperiode en het is gebleken dat ventilatie en luchtverversing enorm belangrijk zijn voor de gezondheid. Daar kan niemand eigenlijk meer omheen’, vertelt Klop over deze situatie. Hij vervolgt: ‘Door woningen, scholen en kantoren passend te ventileren met een wtw-installatie of mechanisch ventilatiesysteem, wordt er een gezonder klimaat gecreëerd, waarbij gevaarlijke stoffen en virussen minder kans krijgen’.

Aircon Klimaatbeheersing is al bijna twintig jaar gespecialiseerd op het gebied van klimaatbeheersing. Bas Meijer hierover: ‘Wij leveren maatwerk. Door onze ervaring en mogelijkheden kunnen wij inspelen op iedere, benodigde situatie op het gebied van airconditioninginstallaties, warmtepompinstallaties en ventilatiesystemen met onze kwalitatief hoogstaande huismerken Daikin, Mitsubishi Electric, Panasonic en Samsung én onze service’.

Bij de komende netwerkbijeenkomsten zijn Bas en Jeroen dan ook indien mogelijk aanwezig. ‘Meestal één van de twee, waarbij we het belang van netwerken van enorme waarde vinden. We vinden het leuk om nieuwe mensen te leren kennen, maar zeker ook onze kennis en netwerk te delen met anderen. En daar is het netwerk van Business Netwerk Rijnmond ideaal voor’, aldus Meijer tot slot.

Meer weten over Aircon Klimaatbeheersing? Ga naar de website www.airconklimaatbeheersing.nl of neem contact op met Bas Meijer of Jeroen Klop!

Terug naar home