Volop gezonde en ambitieuze doelstellingen tijdens herstart Business Kringen 2024

Zowel afgelopen woensdag (kring Diamond) als donderdag (kring Silver) was de lunchtafel vol bezet bij The Harbour Club Rotterdam. Met de deelnemers van de business kringen werd 2024 herstart en zorgden de diverse meningen en doelstellingen voor gezonde discussie aan tafel onder het genot van een heerlijke lunch.

‘We starten een aantal mooie projecten in o.a. de zorg, waarbij we eigenlijk zowel als projectwikkelaar als bouwbedrijf optreden’, aldus Arjan Buitelaar, die namens Lambrane Ontwikkeling nieuwe deelnemer is in de business kring. De eveneens voor de eerste keer aanwezige Marco Kooman van Tender Valley: ‘Bedrijven laten kansen liggen, op het moment dat je niet aan aanbestedingen meedoet. Door het passend opstellen en maken van je offerte, verhoog je je scoringskans. Rob de Zwart van Nemesys ICT keerde na enige afwezigheid weer terug in de business kring van Business Netwerk Rijnmond. ‘Het voelt als thuiskomen en met zowel Nemesys als Techone kunnen we nog mooie stappen maken in de toekomst’, verklaarde De Zwart aan de aanwezigen.

Foto: een beeld van de business kring Silver afgelopen donderdag.

‘Een Business Kring bestaat uit een groep tussen de 15-20 deelnemers. De bedoeling is dus om met elkaar kennis en netwerk te delen. En uiteraard kunnen daar leads uit volgen. Door regelmatig samen te komen en te zorgen voor wederzijdse verdieping ontstaat een teamgevoel om elkaar verder te helpen. Daarbij zit er slechts één bedrijf per branche in een Business Kring zodat er geen concurrentie in een kring ontstaat hetgeen maakt dat er vrijelijk gesproken kan worden over opportunities. Hoewel commitment gevraagd wordt qua aanwezigheid, zit er geen dwingend karakter aan het generen van de leads’, aldus Marjan van Berkel van Business Netwerk Rijnmond.

Meer weten over de business kringen van Business Netwerk Rijnmond? Mail dan naar info@businessnetwerkrijnmond.nl

Business Netwerk Rijnmond | Marjan van Berkel | Steven Corijn

#netwerk #kringen #brancheexclusiviteit #kennisdelen #rijnmond

 

Terug naar home