Ralph Post nieuwe ambassadeur Business Netwerk Rijnmond (BNR)

De afgelopen jaren heeft zich bij Ralph Post de band met het netwerk van Business Netwerk Rijnmond nauw ontwikkeld. ‘Het netwerk is enorm belangrijk voor mij. Dit is voor mij een mooie gelegenheid om verbindingen te leggen en deze ook te versterken. Dit is onderdeel van mijn succes bij Sligro geweest’, aldus Post die vanaf heden nieuwe ambassadeur van Business Netwerk Rijnmond is geworden. ‘Een mooie gelegenheid om ondernemers in de regio te verbinden aan het business netwerk’.

Het ambassadeurschap van Business Netwerk Rijnmond houdt in dat Ralph Post als benoemde ambassadeur onderdeel is van het Business Netwerk Rijnmond team. ‘Een mooie is dat Ralph hierbij in zijn nieuwe activiteiten onderdeel kan uitmaken van een breed, regionaal zakelijk netwerk, waarbij hij waar mogelijk Business Netwerk Rijnmond bij zakelijke aangelegenheden zal vertegenwoordigen. Dit genereert nieuwe kansen en gelegenheden’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond.

Foto: Ralph Post (l) en Steven Corijn bij het formaliseren van de samenwerking

Inmiddels is – na ruim vier jaren Sligro – Ralph Post samen met Remco Kuijpers een nieuwe weg ingeslagen. ‘Het borrelde al langer en nu hebben we met een nieuwe activiteit ook de weg naar het ondernemerschap ingezet, namens Keukens aan de Maas. Dit gaat mooi gepaard met ons ambassadeurschap bij Business Netwerk Rijnmond’, aldus een enthousiaste Post.

Meer weten over de nieuwe uitdaging van Ralph Post? Ga dan naar www.keukensaandemaas.nl

 

Terug naar home