Monique Delfgaauw BNR-netwerker van het jaar 2023

Het bleek tóch een verrassing voor haar te zijn. ‘Vandaar ook een terechte benoeming, want haar verbindend handelen, lijkt voor Monique een natuurlijk gegeefn’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond (BNR), die Monique Delfgaauw van Lommerrijk de prijs voor BNR-netwerker van het jaar 2023 tijdens het Ondernemerspodium Rijnmond overhandigden.

Monique Delfgaauw sleepte afgelopen dinsdag de titel ‘BNR-netwerker van het jaar’ in de wacht. Toen het juryrapport door Steven Corijn – na een interessant interviewsessie met de gasten Eric Nijemanting, Teus Baars en Freek van der Valk – werd voorgelezen ging het lampje nog niet 1-2-3 branden. ‘Een paar specifieke aspecten werden nog niet echt benoemd, vandaar dat ik mezelf niet in de omschrijving herkende’, aldus een verraste Delfgaauw.

Foto: Monique Delfgaauw (2e van links) samen met Steven Corijn (l), Marjan van Berkel en Ralph Post (winnaar editie 2022)

Het juryrapport loog er overigens niet om:

Met dit juryrapport proberen we in het kort te beschrijven wie en waarom de winnaar ‘de BNR-netwerker van het jaa2023’ is geworden. Want BNR-netwerker van het jaar word je niet zomaar. Als opvolger van de winnaar van vorig jaar Ralph Post is de winnaar van dit jaar een andere type persoon. Iemand die het hart op de tong heeft. Iemand die daarbij altijd sociaal en maatschappelijke positie inneemt en andere mensen graag helpt. Maar een BNR-netwerker moet ook een verbinder zijn. En laat deze persoon dat nu net zijn. Iemand die altijd kijkt of tie mensen kan helpen in het netwerken, verbind en met de eigen organisatie zoveel als mogelijk gebruik maakt van het BNR-netwerk. De aanwezigheid bij de bijeenkomsten van BNR is ook opvallend. Niet altijd in de gelegenheid, maar meestal balend dat het er eens niet van komt. Een ambassadeur van het netwerk, omdat de winnaar van deze mooie titel altijd een positief tintje brengt binnen het netwerk. Nooit negatief, af en toe wel een beetje mopperend, maar ook dat mag binnen het netwerk. En de koffie staat altijd bij de BNR-netwerker van 2023 klaar. Kortom, een terechte winnaar’.

Dames en heren, de BNR-netwerker van het jaar 2023 is geworden……. Monique Delfgaauw

Terug naar home