Geslaagd Ondernemerspodium Rijnmond van Business Netwerk Rijnmond bij Van der Valk Hotel Ridderkerk

Het was een bijzondere avond bij partner Van der Valk Hotel Ridderkerk. In ieder geval voor herhaling vatbaar. Het eerste Ondernemerspodium Rijnmond was een geslaagde netwerkbijeenkomst van Business Netwerk Rijnmond met de ondernemers Eric Nijemanting, Teus Baars en Freek van der Valk op de ondernemersstoelen. Met het thema ‘Ondernemerschap van de toekomst’ werden ze de hem van het lijf gevraagd over kennis, ervaringen en verwachtingen.

Nijemanting ziet de ontwikkeling voor zijn organisatie positief in. ‘Het thema duurzaamheid is booming en wij spelen met onze isolatie-werkzaamheden hier gericht op in. Met ons nieuwe kantoor in Ridderkerk en onze eigen materieel kunnen we kort op de bal zitten en onze opdrachtgevers zelfstandig bedienen’, aldus Eric Nijemanting die daarentegen niet geheel te spreken is over de huidige arbeidsmentaliteit van personeel in het algemeen. ‘Je moet tegenwoordig het personeel volledig pemperen en het ze naar de zin maken, want anders lopen ze bij je weg’.

Foto onder (vlnr): Teus Baars, Marjan van Berkel (BNR), Eric Nijemanting, Steven Corijn (BNR) en Freek van der Valk.

Opvallend genoeg ziet Freek van der Valk van Van der Valk Hotel Ridderkerk in de nieuwe generatie een enthousiaste lichting die zich positief ontwikkeld binnen het hospitality-vak. ‘Onze medewerkers moeten het gastvrijheidsschap toch wel grotendeels in zich hebben, om aan de Van der Valk standaarden te kunnen voldoen’, lichtte Van der Valk toe die over de toekomst nog wat verbouwingswerkzaamheden verklapte.

De Rotterdamse ondernemer Teus Baars van NOSUCH gaf een inzicht in zijn visie hoe hij zijn activiteiten stapsgewijs ingevuld heeft. Baars hierover: ‘Van natura denk ik dat mijn medewerkers mij een vriendelijke baas vinden, eigenlijk soms te vriendelijk, maar ik betrek mijn mensen meestal nauw in onze projecten en dat vinden ze prettig. Daarbij dient ieder zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen.’

Met een heerlijk stamppotenbuffet, diverse drinks, een dessert en de muzikale klanten van gitarist Maarten Tekens werd het Ondernemerspodium Rijnmond vervolgt, waarna rond 21.00 uur de deur o[ .

Namens Business Netwerk Rijnmond dank aan Eric Nijemanting, Teus Baars en Freek van der Valk

 

#netwerken #kennisdelen #business #businessnetwerkrijnmond

Terug naar home