Tender Valley nieuw kringlid Business Netwerk Rijnmond

De ervaring op het gebied van tenders spat er bij Marco Kooman én collega – Management Partner Karel Koppens van Tender Valley vanaf. ‘Succesvol inschrijven op aanbestedingen is een vak. Wij helpen organisaties met het winnen van aanbestedingen. Daarbij geloven we dat inschrijven op aanbestedingen leuker, gemakkelijker en succesvoller kan. Dat doen we met de allerbeste diensten, bewezen succesvolle methodes en ondersteuning’, verklaart Marco Kooman die onlangs nieuw kringlid van Business Netwerk Rijnmond (BNR) is geworden. ‘Ook geloven we in een sterk netwerk, vandaar onze aansluiting bij BNR’. Welkom!

Aanbestedingen… bedrijven hebben er niets, iets of alles mee. Het winnen van aanbestedingen is vaak een belangrijke factor in de groei van vele organisaties. Het kan namelijk veel voordeel en omzetgroei opleveren. Kooman hierover: ‘De processen rondom aanbesteden zijn allemaal niet eenvoudiger geworden. Wij nemen met onze schrijfcapaciteit, schrijfcreativiteit en schrijfkwaliteit onze opdrachtgevers mee in onze methodiek, om zodoende de kans op het winnen van een aanbesteding te vergroten. Want uiteindelijk doe je mee om de aanbesteding te winnen’.

Foto: Marco Kooman (l) en Karel Koppens van Tender Valley, nieuw kringlid van Business Netwerk Rijnmond

Marjan van Berkel en Steven Corijn van BNR zijn blij met de toetreding. ‘We weten dat dergelijke organisaties voor vele bedrijven van toegevoegde waarde kunnen zijn in hun groei- en verkoopambities. Met hun uitgebreide kennis en bestaande netwerk is Tender Valley een mooie toevoeging in ons ledenbestand. Aanbestedingen is sowieso een onderwerp dat bij vele organisaties speelt. Mooi dat we nu in Rijnmond een partij hebben die deze discipline beheerst’.

Meer weten over Tender Valley? Ga dan naar www.tendervalley.nl  Of neem contact op met Marco Kooman via marco@tendervalley.nl. Je kan Marco ook persoonlijk ontmoeten tijdens één van onze komende bijeenkomsten.

Tender Valley
Willem Buytewechstraat 45
3024 BK Rotterdam

Tel: 010-3225020

Terug naar home