Nemesys ICT Groep verstevigt samenwerking met Business Netwerk Rijnmond

Met het overdragen van het algemeen directeurschap van de Nemesys ICT Groep aan Operationeel directeur Niek Pegels, betekent niet dat de activiteiten voor Nemesys ICT Groep van Rob de Zwart op een laag pitje komen te staan. ‘Integendeel’, verklaart Rob de Zwart met zijn functie van Commercieel directeur bij het bedrijf uit Oud-Beijerland. ‘Aangezien Niek dagelijks op het bedrijf aanwezig is, leek ons dat een logische zaak. Niek kent het bedrijf door en door en zo kan ik de focus leggen op de commerciële groei van het bedrijf’.

Vandaar ook de upgrade van het lidmaatschap van Business Netwerk Rijnmond naar een premium lidmaatschap. ‘Met een gezonde blik op de toekomst, is onze aansluiting bij het in Rotterdam gevestigde TechoneNL – een bewuste en goede keuze geweest. Om in de toekomst dezelfde kwaliteit te blijven bieden als Nemesys die klanten van ons gewend zijn, zijn we trots om onderdeel te zijn van de Techone familie. En tot nu toe bevalt ons dat goed’, aldus De Zwart die inmiddels ook de functie van CPO van TechoneNL uitvoert. ‘We geloven in schaalgrootte en dat is een interessante uitdaging om dit binnen de ruim 30 communicatie-, managed IT- en beveiligingsondernemingen van de Techone Familie te realiseren in deze rol’.

Foto: Rob de Zwart, Commercieel Directeur van Nemesys ICT Groep én CPO van TechoneNL en premium lid van Business Netwerk Rijnmond

Zijn deelname aan het netwerk van Business Netwerk Rijnmond zal Rob de Zwart weer intensiveren. ‘We kennen elkaar én het netwerk al jaren, dus zonder twijfelen koesteren we dit van harte. Verbinding en verdieping in elkaars reilen en zeilen is een belangrijke factor om ontwikkelingen met elkaar te kunnen delen. En het netwerk van Business Netwerk Rijnmond speelt daar altijd goed en informeel op in. En dat past bij ons’, verklaart De Zwart overtuigend.

Steven Corijn en Marjan van Berkel van Business Netwerk Rijnmond zijn verheugd met de upgrade. ‘We kennen de organisatie al jaren en we weten ook dat als we de kennis en het netwerk/relaties met elkaar delen het voor iedere partij een win-win wordt. We zijn dan ook blij met de versteviging van de samenwerking’.

Meer weten over de Nemesys ICT Groep? Ga naar www.nemesys.nl of ontmoet Rob de Zwart op 30 januari tijdens het Ondernemerspodium Rijnmond bij Van der Valk Hotel Ridderkerk.

 

 

 

 

Terug naar home