2 Mèt in nieuw jasje!

Een nieuwe naam en een nieuw jasje…..Dat is het geval bij reclamebureau 2 Mèt. Vanaf heden is de naam van het kringlid van Business Netwerk Rijnmond omgevormd tot ‘Let the brand out’ oftewel LBTO. Compagnons Jolanda van Zijderveld en Peter Eillebrecht zijn niet over een nacht ijs gegaan…

‘Communicatie wordt steeds moeilijker voor bedrijven en organisaties. Voorheen had je een product of dienst en nu ben je de trotse eigenaar van een merk. Online aanwezigheid moet goed zijn, je moet relevant zijn op de socials, de branding moet van deze tijd zijn en je duidelijke klantenkring is uiteengevallen in doelgroepen’, aldus Van Zijderveld die al ruim 20 jaar in de media actief is als onderneemster. Peter Eillebrecht vervolgt: ‘De nieuwe naam staat al jaren voor de creatieve strategie van vele mooie merken. Het is eigenlijk een combinatie van creatieve bundeling van drie bedrijven die hun sporen hebben verdiend in de reclame en media. Deze ervaren alliantie is klaar voor de volgende stap’.

Foto: het team van Let the brand out uit Barendrecht

Jolanda van Zijderveld licht verder toe: 21 jaar ondernemerschap brengt mooie dingen. Leuke klanten, prachtige projecten, vriendschappen, nieuwe zakelijke relaties, heel veel ervaring en ontwikkeling. En juist daarom maken we nu de stap, de stap naar ‘2 Mèt 2.0’. Een bureau met dezelfde focus op kwaliteit, maar met een breder pakket aan diensten, waarmee we voor onze klanten van grotere toegevoegde waarde kunnen zijn’.

Meer weten over Let the brand out? Ga naar www.letthebrandout.nl

Let the brand out (LTBO)

Ebweg 3a | 2991 LS  Barendrecht | Tel: 0180-645434 |hello@letthebrandout.nl

Terug naar home