Geslaagd kerstontbijt bij Van Mossel Autolease!

Tijdens het gezellige kerstontbijt van Business Netwerk Rijnmond (BNR) op bezoek bij Van Mossel Autolease op 12 december jl, was het interview met Leontien van Moorsel door interviewer Steven Corijn van BNR een duidelijke blik op de toekomst. ‘Ondernemerschap is deels ook topsport want je kunt geen moment verzwakken’, aldus Van Moorsel die onder meer pleitte voor een professionele aanpak voor jonge sporters.

De opening van het kerstontbijt werd door Steven Corijn van BNR afgetrapt. Al snel was het de beurt aan Ron Bronmeijer van Van Mossel Autolease die de ruim 60 aanwezigen wees op de huidige sponsoring van Van Mossel van de Coast to Coast Challenge. Tom Oostrom, directeur van de Nierstichting, gaf een korte toelichting over de Nierstichting en vertelde over het ontstaan van de Coast to Coast Challenge. Oostrom: ‘Een mooie fietsestafette van 500km van Zoutkamp (Groningen) naar Zoutelande (Zeeland)’ die wederom op 29 en 30 juni 2024 plaats vindt. Het zou mooi zijn dat bedrijventeams zich hiervoor zouden inschrijven’.

Foto: Ron Bronmeijer (l) van Van Mossel Autolease met Leontien van Moorsel en Steven Corijn (Business Netwerk Rijnmond)

De sympathieke Van Moorsel heeft ook een directe link met de Nierstichting gaf ze tijdens het interview met Corijn aan. ‘Mijn moeder heeft maar één nier en dus ben ken ik van dichtbij het belang van de Nierstichting’, aldus de ex-topsportster die in het verleden met wielrennen maar liefst vier gouden Olympische medailles haalde. Corijn haalde haar wikipedia benoeming aan en benadrukte haar buitengewone prestaties. ‘Zelf sta je daar niet altijd bij stil, maar uiteraard ben ik wel trots op het verleden. Mijn man Michael en mijn (schoon)familie heeft mij daar in zowel de moeilijke als goede tijden altijd in weten te begeleiden. En daar ben ik hun nog steeds dankbaar voor’, aldus de immer goedlachse Van Moorsel die verder ook inging op het nieuwe jeansavontuur die ze samen is aangegaan met haar dochter. Met een ferm en luid applaus werd het interview afgesloten.

De discussies, gesprekken en verbindingen gingen nog even door na de presentatie. Met een heerlijk kerstontbijt werd het netwerkjaar voor Business Netwerk Rijnmond afgesloten.

Meer weten over de Coast to Coast Challenge? Ga naar www.coasttocoastchallenge.nl of neem contact op met Isabelle van Waesberge van de Nierstichting via het telefoonnummer 06-14174609 of via de e-mail isabelle@nierstichting.nl

Terug naar home