Ook Ton Fennema gaat zich ‘schor’ zingen op 2 april 2024!

Een prettig en fijn persoon in de omgang. Dát is Ton Fennema van OGER. Een ware ambassadeur van de OGER-familie als senior personal advisor. En waar hij kan verbinden, zal hij dat zeker niet laten. Ook binnen het netwerk van Business Netwerk Rijnmond is hij – als kringlid – een graag geziene gast. Als een soort ‘padre de la familia’ beweegt Ton Fennema zich altijd op een respectvolle manier in het netwerk.

Op zijn vraag of we hem kunnen helpen om zijn goede doelenactie bij Zing je Schor te steunen, hoefden we natuurlijk géén twee keer na te denken. Uiteraard doen we dit. Ton zingt zich ten bate van het Familiehuis Daniel den Hoed op 2 april 2024 schor op het podium van Kantine Walhalla van Harry-Jan Bus. Een mooie manier om geld op te halen voor het logeerhuis voor kankerpatiënten en hun familie. Dat Ton hiervoor gaat, verbaast ons niet. Sociaal als hij is, zet hij zijn beste beentje voor.

Foto: mooi portret van Ton Fennema van OGER die op 2 april 2024 zijn zangkunsten zal tonen ten bate van Familiehuis Daniel Den Hoed

Uiteraard wensen we namens Business Netwerk Rijnmond ook alle ondernemende andere zangers en zangeressen veel succes toe op 2 april!

Wilt u Ton Fennema ook steunen met een bijdrage? Ga dan naar DEZE LINK!

#netwerk #goeddoel #business #bijdrage #theatherwalhalla #familiehuis #OGER

 

 

 

Terug naar home