Heerlijke ‘Italiaanse’ Pré-kerst bijeenkomst bij Sligro geslaagd

Mooie opbrengst van ruim 6.500,- voor Stichting Sara

Het bleek afgelopen woensdag 29 november jl een prachtige avond aan de Stadionweg bij Sligro Rotterdam-Zuid waar vestigingsdirecteur Ralph Post samen met Business Netwerk Rijnmond & Business Netwerk Drechtsteden in de vershal van de locatie een Italiaanse avond vol met food, drinks & en uiteraard netwerken lanceerden.

Niets was aan het lot overgelaten. De aanwezigen werden bij binnenkomst ontvangen met een glas prosecco en een oester. Daarbij was de locatie ingericht in een waar Italiaans festijn, waarbij chef Gianfranco van het bekende Italiaans restaurant ‘Da Gianfranco’ samen met culinair adviseur Jeroen de Jong strooide met heerlijke, Italiaanse gerechten die geserveerd werden op een ruim 20 meter lange tafel. In ‘een walking diner’ stijl konden de aanwezigen na het welkomstwoord van Steven Corijn en Marjan van Berkel van BNR/BND de heerlijke gerechten tot zich nemen.

Foto: een blik op de geslaagde Italiaanse avond bij Sligro Rotterdam-Zuid

Met diverse ‘sidekicks’, zoals een heerlijke Schotse whiskyproeverij, de Dutch Head Premium Rum kar van Dennis de Roo, de Barista van Coffee on Wheels Rotterdam barista van Ton van Acquooy én diverse heerlijke wijnen – verzorgd door Sligro wijnspecialist Edo Donkers – en andere dranken, hing er een informele, verbindende atmosfeer in Rotterdam-Zuid. BND-lid Tommie Nijhoff liet met een prachtige ‘live’- productie de missie gedachten van Ralph Post vertalen op het witte doek. Waarbij maar weer eens de kwalitatieve diversiteit aangetoond werd van Schildersbedrijf T. Nijhoff.

Met de muzikale klanken van  DJ Laurens van de Skihut – de bekendste ‘hut’ van 010 waar Laurens al méér dan 25 jaar draait – werd de avond muzikaal ingezet. Met nog een paar educatieve oproepen van o.a. het Zadkine college en de Hogeschool Inholland, werd de avond opgeluisterd door een kleine veiling ten bate van Stichting Sara van Bram Verbrugge, waar in korte tijd ruim 6.500,- euro voor werd opgehaald. DJ Laurens trad hiervoor samen met Peter Blangé van Rotterdam Topsport op ‘het podium’ om uiteindelijk het mooie bedrag te kunnen aanbieden.

Na de eindspeech van Ralph Post – waarbij hij de aanwezigen opriep om de jongeren in deze maatschappij wat meer ruimte en vertrouwen te schenken –  kwam de finish van een prachtige avond in zicht.

Kortom, een geslaagde avond met diverse, mooie en verbindende elementen.

 

 

Stichting Voor Sara is eind 2016 opgericht door de ouders van Sara Verbrugge, vlak nadat zij te horen kregen dat Sara lijdt aan de ongeneeslijke spierziekte Lama2-MD (Ook wel bekend als MDC1A). Kinderen met deze spierziekte worden over het algemeen niet oud. Bovendien brengt de spierzwakte veel beperkingen met zich mee in het dagelijks leven.

Terug naar home