Miranda Kulik-Schippers pakt hoofdprijs tijdens jaarlijkse Netwerk Bowling Event!

Tijdens de jaarlijkse Netwerk Bowling Challenge gisterenavond van de gezamenlijke Business Netwerken (BNR/BNH/BND/BNZ) was het Miranda Kulik van RN Project die de wisselbeker 2023 in ontvangst mocht nemen. In een spannende finale versloeg zij haar mede-finalisten Dennis Mulder (Canon Business Center Den Haag), Rens Maas (Value2u), Arno van Hattem (Wittebrug Lease), Helma Veenstra (DOES Adviesgroep) en Diana Boer met nipt verschil.

Monique Delfgaauw van Lommerrijk/DOK99 aan de Straatweg in Rotterdam had het gisterenavond weer goed voor elkaar. De ruim 125 bezoekers van het jaarlijkse netwerkevent werden door haar team – zoals vanouds – weer prima verzorgd met food, drinks & en uiteraard de beschikbaarheid van de bowlingbanen die bol van de gezonde strijd stonden. Met een achtergrondmuziek van DJ Bryan Seton en de trucjes van goochelaar Jan Smulders (geboekt via BNH-partner ShowBird.com) werd het ontspannen samenzijn af en toe opgeschrikt door de enthousiaste deelnemers. Waarbij dus Miranda Kulik-Schippers – DGA van RN Project – ervoor zorgde dat de wisselbeker deze keer in Rijnmond bleef.

Foto: Leonard van Spronsen, Marjan van Berkel, de stralende winnares Miranda Kulik-Schippers, Wouterien Dees en Steven Corijn tijdens de prijsuitreiking

Want dát er voldoende animo was om Greg Pak van Vermogen in Balans op te volgen als winnaar van editie 2022 en de wisselbeker mee naar huis te nemen, werd al snel duidelijk. Ook winnaar editie van de editie 2021 Freddy van den Bergh van Eye-C Multimedia had zijn zinnen gezet op een tweede overwinning. Zeeland kwam met de troeven Johan Mesu en Cor Simons helaas deze keer niet écht in het spel voor en Drechtsteden viel met Gerben van Tol van Ten Raede Groep nét buiten de finale. Met Haaglanden als aanjager bleek uiteindelijk Miranda Kulik-Schippers toch op het nippertje aan het langste eind te trekken.

Met dank aan alle deelnemers voor een geslaagd samenzijn….!

Business Netwerk Rijnmond | Business Netwerk Haaglanden | Business Netwerk Drechtsteden | Business Netwerk Zeeland

 

 

Terug naar home