Deuren Service Nederland nieuwe partner van Business Netwerk Rijnmond

Eigenaar Ron Smit van Deuren Service Nederland is in de regionale wereld van het zakelijk netwerken géén onbekende. ‘Naast de altijd zakelijke aspecten van netwerken, vind ik het leuk om contacten te leggen en nuttige en gezellige bijeenkomsten bij te wonen. Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten. Zo snijdt het mes aan meerdere kanten. En bij Business Netwerk Rijnmond (BNR) hoop ik dit uiteraard ook te beleven’, aldus de nieuwe partner van BNR. Welkom!

Oprichter Ron Smit licht de activiteiten van zijn Deuren Service Nederland  toe: ‘Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in service en onderhoud aan- en verkoop van industriële bedrijfsdeuren en laad- & lossystemen. Je moet hier denken aan bijvoorbeeld overheaddeuren, snel roldeuren, brandschuif deuren, megadeuren en rolluiken. We zijn gevestigd in een eigen pand in Spijkenisse, waar we onze showroom hebben om onze klanten te ontvangen om aan hun gerichte oplossingen te kunnen bieden. En we bedienen ook particuliere klanten’.

Foto: oprichter Ron Smit (r) van Deuren Service Nederland samen met zoon Ricardo, nieuwe partner van Business Netwerk Rijnmond

Voordeel van Deuren Service Nederland is onder meer dat de vakspecialist merkonafhankelijk opereert. ‘Dat werkt prima’, vult zoon Ricardo aan. ‘Daarbij werken we met Deuren Service Nederland altijd met originele onderdelen of minimaal gelijkwaardige onderdelen van kwaliteit maar tegen marktconforme prijzen. Met onze 24/7 service-afdelingen zorgen we ervoor dat we altijd bereikbaar zijn voor onze klanten én oplossingen kunnen aanbieden. En dat vinden onze klanten prettig’, verklaren vader en zoon tezamen. ‘Hoe mooi is het als je eigen kinderen kunnen instromen in een zaak die je zelf hebt opgebouwd’, eindigt een trotse vader Ron Smit.

Meer weten over Ron Smit en Deuren Service Nederland? Ga naar www.deurenservicenederland.nl of ontmoet Ron en/of Ricardo op één van de komende bijeenkomsten van Business Netwerk Rijnmond of neem direct contact op met Ron Smit en/of Ricardo Smit.


Deuren Service Nederland | Stevinweg 5-7 | 3208 KM Spijkenisse | 0181-750465 | info@deurenservicenederland.nl 

Terug naar home