And the show goes on…..

Na de succesvolle voorgaande edities gaan we maandag 2 oktober 2023 op weg naar een nieuwe editie van de ‘Netwerk Bowling Challenge’. Een gezellige en nuttige avond waarbij netwerken, bowlen, food & drinks gegoten wordt in een concept in samenwerking met onze partner Lommerrijk. In DOK99 aan de Bergse Plas in Rotterdam (adres: Straatweg 99, 3054 AB) worden partners & (premium)leden van harte uitgenodigd om deze uitdaging met elkaar aan te gaan. U kunt op het parkeerterrein (gratis) parkeren.

Wie volgt Greg Pak van Vermogen in Balans op? De wisselbeker zal wederom in het middelpunt staan van deze avond. Ongetwijfeld wordt het een spannende strijd wie deze keer de beker huiswaarts mag nemen. Of lukt het Freddy om de beker wederom mee naar Haaglanden te nemen?

Komende maandag 2 oktober barst de strijd los……Nog niet aangemeld? Ga dan naar DEZE LINK!

 

Terug naar home