De FACET de Podcast Prinsjesdag special staat nu online!

Facet Accountants & Adviseurs is een ambitieus accountants- en advieskantoor met Rotterdamse mentaliteit en al jaren verbonden aan Business Netwerk Rijnmond. Natuurlijk blijft het kantoor op de hoogte van de dagelijkse ontwikkelingen die als ondernemer van belang zijn. Zo ook de inhoud van de Miljoenennota die afgelopen week op Prinsjesdag gepresenteerd werd. En daar moet je als gerenommeerd accountants- en advieskantoor iets van vinden…. Speciaal voor de gevolgen van Prinsjesdag stelde Facet een Prinsjesdag podcast op.

In deze speciale Prinsjesdag podcast bespreken onze hosts, Guido en Tessa, alle ins-and-outs van het Belastingplan 2024. Welke veranderingen komen er aan op het gebied van fiscaliteit en wat betekenen deze precies voor jou als ondernemer? Binnen een half uur ben jij helemaal op de hoogte van de miljoenennota en het Belastingplan 2024. Beluister de Prinsjesdag Special nu via https://www.facet-accountants.nl/facet-de-podcast

Meer weten over Facet? Ga naar www.facet-accountants.nl

Facet Accountants & Adviseurs

Fascinatio Boulevard 770 | 2909 VA, Capelle aan den IJssel | E-mail: info@facet-accountants.nl | Tel: 010-4526144

Terug naar home