Geslaagde kringlunch Business Netwerk Rijnmond bij Hollywood Event Center

‘In ieder hoekje van dit 4000m2 grote activiteitenwalhalla is wel iets te doen. Racen als een echte autocoureur, street curling, shuffleboard, beerpong of spelen op een interactieve mini-golfbaan:  het grootste activiteiten center bevindt zich in Rotterdam’, vertelt Manfred Vermunt van Hollywood Event Center gepassioneerd aan de kringleden van Business Netwerk Rijnmond tijdens de kringlunch van afgelopen woensdag.

Met ruim 4.000 m2 aan leisure activiteiten, gecombineerd met uitgebreide horeca in een mooie lounge-achtige sfeer is het Hollywood Event Center perfect voor een complete dag of avond uit. ‘Je waant je écht in Hollywood sferen. Met eigenlijk voor ieder wat wils. En zelfs een volledige gethematiseerde sportsbar. Je kunt zelf bekijken en afstemmen welk arrangement het best past bij jebedrijfsuitje met personeel of met klanten’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond.

Gastheer Vermunt liet tijdens de korte rondleiding de diverse mogelijkheden zien: ‘In ons event center combineren we onze (inter)actieve leisure activiteiten met uitgebreide horeca in een mooie lounge-achtige sfeer. Een wereld van beleving. Je kunt bij ons je eigen event combineren met de diverse, aanwezige activiteiten zoals minigolf, escape rooms of een race simulator’. Kringdeelnemer Rob Bom van VLS werd daarbij nog even gecomplimenteerd door Vermunt: ‘Kijk hoe schoon. Met VLS hebben we daarvoor een perfecte, meedenkende facilitaire dienstverlener in huis’.

Foto (vlnr): Christian Krijnen (2e), Mario Finkelnberg (1e), Marcel Baanen (3e) tijdens de officiële huldiging door Manfred Vermunt

Na de rondleiding en de lunch was het dan ook tijd voor een daadwerkelijke race à la Formule 1. Tijdens een spannende race deden de deelnemers er alles aan. ‘Het is écht een beleving in zo’n simulator’, aldus Cock van Hulst van de Ahead Group. Bart de Bruin van Quinton BHV vond het wel even wennen: ‘Ik kan me goed voorstellen dat je met je eigen bedrijf dit als teamuitje doet. Het is leuk en spannend tegelijk en iedereen wil toch wel een beetje winnen’. Helma Veenstra van de Does Groep vond het mooi om mee te maken: ‘Je wordt vanzelf enthousiast als je in zo’n simulator zit, maar winnen zat er deze keer helaas niet in’, lacht Veenstra spontaan.

De gastvrijheid van Manfred Vermunt en het team van Hollywood Event Center werd natuurlijk afgesloten met een echte prijsuitreiking van de Formule-1 race. Met een derde plaats voor Marcel Baanen van Bon Bon Partyservice, een tweede plaats voor Christian Krijnen van Crayestein Golf en een verdiende, eerste plaats voor Mario Finkelnberg van Veldsink Driekleur werd een geslaagde lunchkring afgesloten.

Meer weten? Ga dan naar www.hollywoodeventcenter.nl

Hollywood Event Center

Cor Kieboomplein 515
3077 MK Rotterdam

Telefoon: 010 203 72 81
E- mail: info@hollywoodeventcenter.nl

Terug naar home