Herstart 2e deel netwerkseizoen met warme ZomerBBQ schot in de roos….

Het bleek wederom een schot in de roos afgelopen donderdag 7 september. Althans het jaarlijkse, traditionele penalty schieten op de FC Dordrecht keeper tijdens de jaarlijkse ZomerBBQ op het veld van FC Dordrecht. Met de top drie bij het penalty schieten, kaapten winnaar Bruce Kalloe van Value2U, Ralph Post van Sligro Rotterdam-Zuid en nummer drie Nigel Stok van Stok Project Realisatie de eerste drie prijzen weg. Met Mandy den Breejen van Multipost in hun kielzog als enige vrouwelijke halve finalist……!

Het veld en de omgetoverde bbq- entourage zag er prachtig uit. Met de temperatuur op 30-35 graden beloofde het een hete namiddag te worden in het FC Dordrecht Stadion. DJ Ed van Katwijk bracht al snel diverse gezellige klanken in het stadion. Met de aanwezige zit- en statafels in combinatie met een  heerlijke BBQ, trapten Steven Corijn en Marjan van Berkel van Business Netwerk Rijnmond en Business Netwerk Drechtsteden af met de opening. ‘Blij dat we weer aan het 2e deel van het netwerkjaar kunnen beginnen, want we staan weer te popelen’, aldus Corijn enthousiast galmend met de microfoon door het stadion. Marjan van Berkel: ‘We hebben weer een aantal leuke en verbindende bijeenkomsten op het programma staan, dus weer genoeg gelegenheid om te netwerken de komende tijd.

Foto: een blik op de hete, maar gezellige Zomerbbq van afgelopen donderdag 7 september bij FC Dordrecht

Hans de Zeeuw van FC Dordrecht stak voor dit jaar ook weer de verschillende ambities niet onder de stoelen of banken. ‘We hebben een prachtige, drukke zomer gehad, met een deels vernieuwde selectie. En zoals gewoonlijk gaan we weer voor het linkerrijtje’, uitte De Zeeuw met trots en overtuiging.

Richting duisternis nam de hitte af en veranderende in een heerlijke, sfeervolle avondzit onder het genot van heerlijke food (dank aan FC Dordrecht Horeca en Bon Bon Partyservice), drinks en muzikale klanken van DJ Ed. Waarbij een gezellige gelegenheid om vakantie-ervaringen te delen en (nieuwe) verbindingen te leggen wederom werd waargemaakt…..

Kortom, op naar een heerlijk, tweede netwerkdeel van het jaar 2023!

NB: Al aangemeld voor 2 oktober voor het jaarlijkse Netwerk Bowling Event bij DOK99? Ga snel naar DEZE LINK

 

Terug naar home