Stok Project Realisatie nieuw premium lid Business Netwerk Rijnmond.

‘We begeleiden onze klanten door de doolhof van de bouw. Met kennis van zaken en passende en communicatie richten wij ons op de realisatie van vooral grotere bouwprojecten, waaronder (nieuw)bouw, verbouw en (circulaire) renovatie’, aldus een enthousiaste Nigel Stok die vanaf heden met Stok Project Realisatie toetreedt tot het netwerk van Business Netwerk Rijnmond (BNR). ‘We vinden het netwerk belangrijk en delen dan ook graag onze kennis en netwerk’. Welkom Nigel!

Wederom een leuke toevoeging bij BNR. Nigel Stok licht in het kort zijn bedrijf toe; “We zijn een jong, gedreven en krachtig bedrijf, die volledig ontzorgt met de focus op totale kantoor en woningrenovaties en transformaties. Ons team is gespecialiseerd en gedreven om het maximale uit een project te halen met oog voor details, circulariteit en kwaliteit. Naast de bovenstaande diensten hebben wij ruim 30 man lopen die voor ons het inhuizen, uitlopen en opruimen van bouwmaterialen doen door heel Nederland’.

Foto: de enthousiaste Nigel Stok, met Stok Project Realisatie nieuw premium lid van Business Netwerk Rijnmond (BNR)

Hoe het kan lopen, heeft Nigel Stok zelf ervaren. ‘Onze medewerkers beschikken over alle nodige vakkennis, -tools en bouwmiddelen om onze opdrachten goed uit te voeren. Wij zijn gespecialiseerd in het in- en uithuizen van bouwmaterialen in de breedste zin van het woord. Bij onze eerste opdrachten hadden systeemwanden de nadruk. Met die ervaring op zak hebben we onze dienstverlening uitgebreid om – in aanvang – renovatie van kantoorpanden te versoepelen. Efficiënt gebruik van materialen en doorlooptijd van het project, maar ook het creëren van arbo-vriendelijke omstandigheden voor ons team, staan hierbij centraal’.

Nigel Stok tot slot over zijn specialisatie. ‘Onze specialisatie richt zich op turn-key woning- en kantoorrenovatie. Van tekenwerk, management tot oplevering.  Vooruitlopend zijn we op het gebied van circulaire (de)montage ontmanteling van kantoren en woningen. Van vloerafwerking, systeem- en metal studwanden tot plafonds. Hierbij kan hergebruik of doorverkopen van materialen een deelopdracht zijn. Ook regelen we horizontaal of verticaal transport van (bouw)materialen bij renovatieprojecten, waarbij we over een groot netwerk beschikken om bouwmiddelen als liften, hijskranen of heftrucks snel in te zetten’, besluit Nigel die uren kan praten over zijn vakgebied.

Tijdens de bijeenkomsten hoopt Nigel Stok gelijkgestemden te ontmoeten die – naast gezellige netwerkbijeenkomsten – elkaar willen en kunnen helpen in het realiseren van hun ondernemersdoelstellingen. ‘Want zonder samenwerking is niemand gebaat’, aldus een vastberaden Nigel Stok.

Meer weten? Ga naar www.firma-stok.nl of ontmoet Nigel Stok op één van de komende bijeenkomsten van BNR, namelijk de Golfdag 2023 op 24 augustus en/of de ZomerBBQ op 7 september.

Stok Project Realisatie | Dynamoweg 17 | 2627 CG  Delft | Tel: 015-8892719 | E-mail: info@firma-stok.nl

Terug naar home