Quinton BHV…. Een partner om trots op te zijn!

Op een pakkende foto op de bedrijfspagina van Quinton BHV straalt de energie van oprichter Anton den Hollander en familie er vanaf. Al vele jaren is het bedrijf trouwe partner van Business Netwerk Rijnmond en komen (hedendaags) Stephan den Hollander en/of Sandra Voorsluijs de Hollander naar bijeenkomsten van Business Netwerk Rijnmond (BNR). Een partner dus om trots op te zijn!

Quinton werd in 1996 opgericht door Anton den Hollander. In 2014 namen zijn kinderen Stephan den Hollander en Sandra Voorsluijs-den Hollander het bedrijf over. ‘Zij zetten de missie voort voor het realiseren van een veilige leefomgeving door deskundige kennisoverdracht en kwalitatief hoogwaardige producten en diensten aan te bieden, aldus Anton den Hollander.

Foto: een trotse Anton den Hollander (2e van rechts) tussen zijn vrouw en kinderen.

Kortom, een echt familiebedrijf, dat met vestigingen in Bergschenhoek en Barendrecht hun activiteiten in het hele land uitvoeren en aansturen. Stephan den Hollander licht toe: ‘Je kunt bij ons terecht voor een opleiding bedrijfshulpverlening, EHBO, VCA of gebruiker AED. Eigenlijk alle opleidingen, trainingen of cursussen die met brand(preventie) en veiligheid te maken hebben, verzorgen wij zowel online als op locatie’.

‘En dat doen we natuurlijk niet alleen, maar met een team van enthousiaste medewerkers’, aldus Sandra Voorsluijs, die hiermee onder andere doelt op Bart de Bruin en Leonard van Spronsen die mede zorgdragen dat Quinton BHV zich blijft profileren in de markt. ‘Zij zijn op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in de markt. Met hun ervaring en netwerk bieden zij deskundig advies en denken zij proactief mee met onze klanten. Of het nu gaat over veiligheidsopleidingen, een bedrijfsrisico-inventarisatie, een ontruimingsplan of een brandweeraanvalsplan’.

Meer weten over Quinton? Ga naar www.quintonbhv.nl

Terug naar home