Vernieuwd Hollywood Event Center decor van 12,5 jaar jubileumfeest van MKB Rotterdam-Rijnmond

Wat een prachtige avond in het Hollywood Event Center te Rotterdam gisterenavond. Uiteraard was Business Netwerk Rijnmond aanwezig om persoonlijk de felicitaties over te brengen. Dat we hieronder even een foto uit de collectie van Anne Schoen (dank Anne…!) gebruiken, heeft meer te maken dat we vanwege de gezelligheid spontaan vergeten zijn om het 12,5 jubileum van MKB Rotterdam-Rijnmond even namens Business Netwerk Rijnmond op de plaat te schieten.

Een avond vol plezier, verbinding, spanning en het netwerken met mede-partners en leden bleek een schot in de roos te zijn. Met MKB Rotterdam-Rijnmond is dan ook een organisatie benoemd waarmee Business Netwerk Rijnmond graag terugkijkt op een prettige en constructieve samenwerking in de afgelopen jaren. Een avond waarbij volop herinneringen opgehaald zijn met o.a. oud-voorzitter Henk van de Beek en huidige voorzitter Pieter van Klaveren. Een terugblik maar zeker ook komende ontwikkeling die er mag zijn, waarbij het netwerk en de lobby ieder jaar weer sterker en uitgebreider wordt.

Foto: Jack Kriek (l) en Pieter van Klaveren van MKB Rotterdam-Rijnmond

Het pas vernieuwde Hollywood Event Center in Rotterdam als eventlocatie mag er wezen. Sales manager Manfred Vermunt verwelkomde trots de bezoekers en lichtte het event center in het kort toe. ‘Wij zijn het grootste leisure center van Rotterdam met ruim 4.000 m2 aan leisure activiteiten. Gecombineerd met uitgebreide horeca in een mooie lounge-achtige sfeer bieden wij iedere bezoeker een complete dag of avond uit’, aldus Vermunt. En dat was niets te veel gezegd.

Voorzitter Pieter van Klaveren tot slot bleek een trotse man te zijn. ‘Als je de ontwikkeling van MKB Rotterdam-Rijnmond in ogenschouw neemt, dan zijn we inmiddels doorgegroeid tot een serieuze partner voor (lokale) overheden, waarmee we de stem van de ondernemers in onze regio kunnen laten gelden’.

Business Netwerk Rijnmond feliciteert MKB Rotterdam-Rijnmond en met namen Pieter van Klaveren, Yvette van Schie, Patricia Gijp, Jack Kriek, Peter Nagelkerke en eigenlijk alle andere mede-partners & leden met het 12,5 jarige jubileum. Op naar de 25……!!

 

Meer weten over MKB Rotterdam-Rijnmond? Ga dan naar www.mkb-rotterdam.nl

#netwerk #partners #verbinden #rijnmond #jubileum

Business Netwerk Rijnmond | Marjan van Berkel | Steven Corijn

Terug naar home