Sportieve business kringen Business Netwerk Rijnmond aan de Kralingse Plas

‘Deze edities houden we er zeker in’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond over de Walking Business Lunch die afgelopen juni. ‘Heerlijk lopend netwerken en met elkaar gezellig en verbinden lunch’, aldus Corijn enthousiast.

Met regelmaat is het toch hartstikke leuk, ontspannend en verbindend om met elkaar in de business kringen van Business Netwerk Rijnmond met elkaar een walking lunch te hebben. De locatie dat daar ideaal voor is – en dat weten we nog vanuit de coronatijd – is aan de Kralingse Plas waar Hendrick van der Wyck de scepter zwaait over de Boathouse en Restaurant de Tuin. En laat die laatste nou een heerlijk terras hebben aan de waterkant. En daar maakte de business kringen van BNR afgelopen weken optimaal gebruik van.

 

Foto: wandelen & lunch…..het past helemaal bij elkaar…..

De lunch kregen de deelnemers niet zomaar voor de kiezen. Op de parkeerplaats van de Boathouse werden de auto’s geparkeerd en de wandeltocht in groepen van drie zorgden direct voor de verbindingen. ‘Altijd inspirerend en eigenlijk gezond om zo’n walking lunch te doen. Door het samenlopen vindt er toch verdieping plaats en dat is altijd leuk’. Anton Wozniakowski van Seris Security was er eveneens voor te vinden. ‘Tijdens de coronasituatie was dit al een uitstekende manier, maar eigenlijk is dat nu nog steeds. Je bent toch in beweging en daarna met elkaar gezellig met de lunch het gezellige terras van Restaurant De Tuin op’. Ook Bruce Kalloe – met Value2U als nieuw lid toegetreden bij BNR – vond het ‘verfrissend’. ‘Hier hou ik van en het is nog nuttig ook’, aldus Kalloe die zijn aanwezig binnen de club zal afwisselen met Sebastiaan de Bree. Ralph Post van Sligro Rotterdam-Zuid – BNR netwerker van 2022 – moedigt de business walks aan. ‘Wat is nu meer passend met zon, de Kralingse plas en verbinding’, aldus de BNR-netwerker van het jaar 2022.

Kortom, een blijverdje…. Ook meer weten over de Business Kringen van Business Netwerk Rijnmond? Mail naar info@businessnetwerkrijnmond.nl of kijk op onze website (onder ‘kringen’) voor nadereinformatie!

Terug naar home