Pieter van den Herik opvolger van Aad de Vries bij partner SERIS

Tijdens de laatste editie van Dineren met Directeuren bij LKKR bij Ad van Ad Janssen, gaf partner Aad de Vries uit naam van Seris Security – partner van Business Netwerk Rijnmond – zijn afscheid al voorzichtig aan. Vanaf heden is het dan nu ook officieel.  ‘Per 1 juni 2023 zal Pieter van den Herik de positie van Algemeen directeur overnemen. Pieter is al meer dan 13 jaar werkzaam bij SERIS en momenteel werkzaam als Operationeel directeur. Hij wordt gezien als de juiste persoon om onze organisatie verder te ontwikkelen en uit te bouwen’, aldus De Vries die na een periode van 9 jaar Algemeen Directeur zich gaat richten op nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.

Achter de geraniums plaatsnemen is niets voor Aad. Hoewel Spanje een favoriet verblijfslocatie is van De Vries zal hij zich projectmatig inzetten voor diverse, complexe klussen hier en daar. ‘Stil zitten is eigenlijk niets voor mij en daarnaast vind ik het prettig om met een aantal projecten aan de slag te zijn’, bevestigt de Vries. Aad De Vries heeft ruime ervaring in de wereld van safety en security. Hij was tot 2010 zo’n 15 jaar directeur van CSU Security Services. In dat jaar werd dit bedrijfsonderdeel van CSU overgenomen door Trigion. De Vries werkte vervolgens bij ISS Security Services en Securitas.

Foto: Aad de Vries tijdens de afgelopen editie van Dineren met Directeuren van Business Netwerk Rijnmond

Met een tevreden terugblik op de afgelopen jaren neemt de Vries afscheid: ‘SERIS blijft zich inzetten voor de hoogste kwaliteit van beveiligingsdiensten en inspannen voor een veilige en betrouwbare omgeving voor alle klanten. Ik kijk terug op ruim 9 jaar bij SERIS Nederland waarin ik onze organisatie mooie stappen heb zien maken. Vandaag de dag zijn we een gezonde en groeiende organisatie. Voor mij is dit een mooi moment om afscheid te nemen als Algemeen directeur’.

Namens Business Netwerk Rijnmond bedanken we Aad de Vries voor de prettige samenwerking en wensen wij Pieter van den Herik veel succes toe met zijn nieuwe, uitdagende functie!

Business Netwerk Rijnmond | Marjan van Berkel | Steven Corijn

Terug naar home