Vernieuwde FACET Academy van partner FACET Accountant & adviseurs weer van start!

Events in het teken van ‘Groei en balans’

De FACET Academy van FACET Accountants & Adviseurs is altijd een voltreffer geweest voor klanten en relaties om kennis en netwerk te delen. Inmiddels heeft FACET – partner van Business Netwerk Rijnmond – een compleet vernieuwde FACET Academy ontwikkeld, waarbij verschillende sprekers en thema’s aan de orde komen die van belang zijn voor ondernemers. De komende maanden organiseert FACET dan ook een aantal events die in het teken staan van hun werkwijze ‘Groei & Balans’. Noteer ze in je agenda en meld je aan!

‘Wil je als ondernemer groeien, dan moet er balans zijn. Groei & Balans zijn namelijk als Yin en Yang, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je kunt geen goede balans creëren zonder een gezonde groei en andersom’, aldus host Arnoud Brouwer van FACET. ‘Wij organiseren dan ook informatieve en inspirerende events waar je als ondernemer écht iets aan hebt.’

 

Het programma:

 

Dinsdag 23 mei: Cybersecurity is belangrijker dan ooit

17.00-19.00 uur | Locatie FACET | FACET zorgt voor een hapje

Cyberbeveiligingsdreigingen blijven toenemen en worden duurder voor bedrijven die het slachtoffer worden van een datalek. Jordy Warnars, Managing Director van ECM Solutions, vertelt over de opkomende bedreigingen, de sterke en zwakke punten van gebruikers in de beveiligingsstructuur van een organisatie en presenteert strategieën om de kwetsbaarste beveiligingslaag van jouw organisatie, je medewerkers, te versterken.

AANMELDEN VOOR 23 MEI KAN VIA DEZE LINK!

 

Dinsdag 20 juni: Verplichte CO2 Rapportage raakt ons allemaal

17.00-19.00 uur | Locatie FACET | FACET zorgt voor een hapje

Benieuwd naar de impact van de verplichte CO2 rapportage op jouw onderneming? FACET organiseert samen met UC Group een rondetafelgesprek om het hier uitgebreid met elkaar over te hebben. Je kunt sparren met andere ondernemers en FACET laat zien hoe je via software tot de CO2 Rapportage kunt komen. De rapportageplicht gaat in per januari 2023 en raakt meer bedrijven dan je in eerste instantie zou denken.

AANMELDEN VOOR 20 JUNI KAN VIA DEZE LINK!

 

Heb je vragen? Bel via 010-4526144 en vraag naar host van de events Arnoud Brouwer. Of mail je vraag naar evenementen@facet-accountants.nl

 

Fascinatio Boulevard 770 | 2909 VA | Capelle aan den IJssel

Terug naar home