Naamsverandering MAIN Energie naar Audax Renewables!

MAIN Energie gaat door onder de naam van haar Spaanse moedermaatschappij. Vanaf vandaag is het zover. MAIN Energie verandert haar naam formeel in Audax Renewables. Het lid van Business Netwerk Rijnmond neemt hierbij het voortouw als energiepartner die dapper de transitie naar duurzame energie leidt!

Audax Renewables zet een grote stap vooruit als dé toekomstgerichte energieleverancier voor de zakelijke markt! Vanaf heden zal MAIN Energie, de Nederlandse dochteronderneming van het Europese bedrijf, definitief verdergaan onder de naam Audax Renewables. Zes jaar geleden nam de Europese energieleverancier Audax Renewables met het hoofdkantoor in Barcelona een meerderheidsbelang in MAIN Energie. De laatste jaren is de Nederlandse dochter volledig in handen van Audax, per 1 mei 2023 wordt dit dus bestendigd met een naamswijziging.

In een tijd waarin de energievoorziening meer dan ooit onder druk staat, biedt Audax Renewables haar klanten duurzame oplossingen op maat. Het bedrijf is de ideale partner voor bedrijven in de in de zakelijke markt die willen investeren in een duurzame toekomst. Audax Renewables heeft zich omringd met diverse partners in verduurzaming, zoals batterijproducenten en zonnepaneelinstallateurs, en wijst klanten graag op de mogelijkheden van subsidies.

Met de nieuwe naam Audax Renewables, wat in het Latijn ‘dapper’ betekent, onderstreept het bedrijf haar ambitie om voorop te lopen in de energietransitie en innovatieve oplossingen te bieden. ‘En dat biedt kansen voor bedrijven om zich voor te bereiden en te anticperen op een duurzame toekomst’, aldus Roxanne Willemse die namens Audax Renewables het aanspreekpunt is voor de regio Rijnmond.

Foto: Roxanne Willemse van Audax Renewables

Ga naar www.audaxrenewables.nl

Contactpersoon:

Roxanne Willemse: r.willemse@mainenergie.nl

 

 

Terug naar home