Het was lekker bij Ad….

Inmiddels is dat uiteraard het verwachtingspatroon als je bij één van de locaties van Ad Janssen op bezoek komt. En dat bleek al snel bij de afgelopen editie van Dineren met Directeuren van Business Netwerk Rijnmond afgelopen 11 april op zijn knusse locatie bij LKKR bij Ad in Rhoon. Top geregeld en heerlijke drinks & food!
Ad Janssen nam ons figuurlijk mee in zijn herziende aanpak van het ondernemerschap en liet samen met zijn team de aanwezigen genieten van een aantal culinaire hoogtepunten. En dat viel goed in de smaak.
En de aanwezigen? Zij genoten van de heerlijke gerechten, deelden lief en leed met elkaar op zowel zakelijk als privé vlak met daarbij een mengeling van heugdelijke nieuwtjes en soms ietwat wat serieuzere en humoristische onderwerpen. Op een informele manier en klaar om de een met de ander te helpen in het netwerk. Kortom, wederom een avond ‘full of memories’.
Foto: ook nieuwe partner Ben de Ruijter was aanwezig. Hier op de foto met Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond
De foto’s zijn te zien via DEZE LINK
Op naar 10 mei…. Met een heerlijke, stijlvolle borrel bij OGER Rotterdam, waar we te gast zijn bij Jurriaan Geleynse en Ton Fennema. Erbij zijn? Mail voor info naar info@businessnetwerkrijnmond.nl
#netwerk #rijnmond #business #verbinden #selectief #businessnetwerkrijnmond
Terug naar home