Geslaagd netwerkdiner ‘Dineren met Directeuren’ op Rhoonse wijze….

Een mooi gezelschap – oftewel ‘volle bak’ – was gisterenavond aanwezig tijdens een nieuwe editie van Dineren met Directeuren van Business Netwerk Rijnmond (BNR). Op een nieuwe locatie van meesterkok Ad Janssen die in zijn onlangs geopende ‘LKKR Rhoon bij Ad’ alles uit de kast haalde om de aanwezigen het naar de zin te maken. En daarmee was niets te veel gezegd. De gezellige ruimte zorgde voor een prima sfeer in de Tsjaikowskystraat in Rhoon. Een heerlijk netwerkdiner was het gevolg.

‘Door de vele locaties die ik uiteindelijk had, raakte ik eerlijk gezegd een beetje de focus kwijt. Ik woon hier in Rhoon, vlakbij mijn locaties en heb besloten om daar mezelf op toe te leggen. En dat betekent dat ik inmiddels een aantal locaties (o.a. Art & Dining in Dordrecht) heb afgestoten. En dat bevalt prima’, lichtte Ad Janssen toe.

Foto: een sfeerimpressie tijdens de aftrap van ‘Dineren met Directeuren’ van Business Netwerk Rijnmond gisterenavond bij LKKR bij Ad

Marjan van Berkel en Steven Corijn van BNR hadden weer voor een interessante deelnemerslijst gezorgd. Met een welkomstdrankje en hapje bij aankomst werd via de tafelindeling al snel een gezellige en informele sfeer neergezet. Er ontbrak de deelnemers aan niets en een aantal partners kregen de gelegenheid om de laatste ontwikkelingen te delen. ‘Zowel het wisselen van tafelschikking als het pitchen zorgt altijd voor een gezonde ruis en soort van chaos tijdens de bijeenkomst. Mensen strekken de benen, gaan met anderen aan tafel zitten, horen nog wat ontwikkelingen via de pitches, maar alles wel in een informele sfeer. En dat werkt nog steeds. Ook de nieuwe aanwezige partner Ben de Ruijter van Hotel Wings Rotterdam mengde zich voor de eerste keer in het feestgedruis en dat beviel hem goed. ‘Leuk en interessant om op deze wijze met gelijkgestemden ervaringen en contacten te delen’, aldus De Ruijter enthousiast.

Kortom, een heerlijk avondje netwerken op Rhoonse wijze….

Op naar de bijeenkomsten op 10 mei bij OGER Rotterdam en op 8 juni bij Schaap & Citroen Rotterdam…..

 

Terug naar home