Dineren met Directeuren op volle toeren bij uitblinkend Heeren van Ambacht

Het was weer raak bij De Heeren van Ambacht afgelopen maandagavond tijdens Dineren met Directeuren van Business Netwerk Rijnmond. Marcel Baanen en Rob Daalhuizen hadden zichzelf én hun brigade weer op en top voorbereid op een uitstekende culinaire ervaring voor de ongeveer zestig aanwezige partners & leden. ‘Het was weer top met leuk en interessant gezelschap’, aldus Aad de Vries van Seris Security. Stephan den Hollander beaamde het: ‘Toch altijd heel erg passend zo’n netwerkdiner in een informele setting’, benadrukte de eigenaar van Quinton BHV enthousiast.

Marcel Baanen lichtte het onstaan van hun concept toe. Samen met broer Patrick Baanen en Rob Daalhuizen gaan ze de nieuwe uitdagingen niet uit de weg. ‘De Heeren van Ambacht hebben we al enige jaren samen en met de recente opening van Heeren aan de Haven stopt het niet. We zijn inmiddels alweer volop bezig met uitbreiding’, aldus de horeca-ondernemer.

Foto: een beeld van de geslaagde editie van Dineren met Directeuren van Business Netwerk Rijnmond

Met een pakkend drie gangen diner en passende wijntjes was de sfeer van het diner uitermate prettig. ‘Voor mij ook de eerste keer namens Trixxo Nederland, maar het bevalt goed’, laat Joaquin Urbina weten. Ook voor Marcel Just de la Pasieres was het aangenaam toeven: ‘Heerlijk gegeten en mooie treffende gesprekken aan een leuke tafel’, aldus het nieuwe kringlid van BNR.

‘Ik vind het toch stiekem altijd wel weer leuk om een stuk passie te zien bij ondernemers zoals Marcel en Rob en bij hun figuurlijk en letterlijk in de keuken te kijken’, aldus Monique Delfgaauw van Lommerrijk. ‘Je steekt er altijd weer iets van op’. En dat bleek ook weer tijdens de diverse, korte pitches die met vol enthousiasme beluisterd werden door de aanwezigen. Een moment van informatie delen. BNR- Netwerker van het jaar 2022 Ralph Post van Sligro Rotterdam-Zuid was er helder in: ‘Reserveer alvast allemaal 19 november 2023 want dan is iedereen van harte welkom tijdens een nieuwe pré-kerst bijeenkomst met alles erop en eraan’. En dat werd met luid applaus ontvangen.

Kortom, een geslaagde avond wederom met een topprestatie van het team van de Heeren van Ambacht.

Meer weten over de Heeren van Ambacht? Ga naar www.heerenvanambacht.nl

 

Terug naar home