Herstart 2023 Business kringen Business Netwerk Rijnmond

Op 7 en 8 februari 2023 vindt de herstart plaats van de business kringen van Business Netwerk Rijnmond. Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond lichten toe: ‘De business kringen gaan weer herbeginnen. Eén keer per maand komt zo’n BNR-Kring bij elkaar middels een lunchsessie, iedere keer georganiseerd door een ander bedrijf en door Business Netwerk Rijnmond begeleid. De gastheer/vrouw vertelt over het bedrijf, vaak hebben we een thema en ontwikkelingen van de leden worden met elkaar gedeeld en (niet-geforceerd) worden contacten en -warme- ingangen met elkaar gedeeld. En dat werkt. Uiteraard met branche-exclusiviteit’.

De laatste business kringen van 2022 werden georganiseerd bij respectievelijk BNR-partner Dubbelsteyn BMW/Mini (kring Diamond) en bij kringlid Van Mossel Autolease (kring Silver). ‘De automotive sector is enorm in beweging. Het thema mobiliteit was dan ook zeker van toepassing tijdens deze kringsessies. In dergelijke sessies zie je dan ook gelijk hoe belangrijk deze thema’s leven bij de deelnemers omdat iedereen er uiteindelijk toch mee te maken heeft’, aldus Van Berkel.

Foto onder: Steven van Dijk van Dubbelsteyn BMW/Mini praat de business kring Diamond bij over de laatste ontwikkelingen…..

‘Ons concept van de business kringen is eigenlijk heel eenvoudig, maar wel effectief’, vervolgt Corijn. Uiteindelijk wil je elkaar ontmoeten, met elkaar communiceren over kennis en ontwikkelingen en vanuit de gunning ontstaan hier vaak automatisch samenwerkingen uit. Dus ook in 2023 zetten we de business kringen graag voort’.

Speciale dank voor de afgelopen editie aan Steven van Dijk & Marcel Moerkerken van Dubbelsteyn BMW/Mini & Ron Bronmeijer van Van Mossel Autolease.

Meer weten over de business kringen van Business Netwerk Rijnmond? Stuur dan een e-mail naar info@businessnetwerkrijnmond.nl of contact direct met Marjan van Berkel of Steven Corijn.

Terug naar home