Kringlid Ralph Post uitverkozen tot BNR-Netwerker van het jaar 2022!

Tijdens de geslaagde aftrap van het nieuwe netwerkjaar 2023 tijdens het Netwerk Nieuwjaarsontbijt van Business Netwerk Rijnmond (BNR) afgelopen donderdag, werd BNR kringlid Ralph Post uitgeroepen tot BNR-Netwerker van het jaar 2022. Hij kreeg deze benoeming dankzij zijn actieve verdiensten en verbindingen binnen het netwerk afgelopen jaar. Een ontroerde Post nam de prijs met genoegen in ontvangst. Hij volgt hiermee de winnaar van vorig jaar Bart de Bruin van Quinton op.

Het was het een gezellig en nuttig weerzien van de partners en leden van het uitgebreide BNR netwerk bij Lommerrijk te Rotterdam. Gastvrouw Monique Delfgaauw was met haar team vroeg uit de veren om de ongeveer vijftig aanwezigen te voorzien van een heerlijk ontbijt. Na de opening door Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond was het moment aangebroken om de winnaar van de BNR-Netwerker van het jaar 2022 te onthullen. Het juryrapport over Ralph Post wees erop dat Post terecht dit jaar deze titel veroverd heeft.

Foto: BNR-Netwerker van het jaar 2022 Ralph Post (l) krijgt de prijs uitgereikt van Marjan van Berkel en Steven Corijn

Post was er even stil van. Na hevig juryberaad ging Ralph Post van de Sligro Rotterdam-Zuid met de titel naar huis. Het juryrapport loog er niet om. Steven Corijn las het juryrapport voor: ‘Sligro mag blij zijn om een bevlogen persoon zoals Ralp Post in haar midden te hebben. Afgelopen jaar heeft Ralph zich in het BNR netwerk genesteld en dat heeft hij met volle overtuiging gedaan. Hij was zoveel als mogelijk aanwezig op de bijeenkomsten en stond altijd open voor nieuwe verbindingen. Ralph maakte/maakt gebruik van de contacten die hij opdoet in het BNR netwerk. Hij gunt deze ook de handel en dat loont uiteindelijk. Niet dat hij het daarom alleen doet, want Ralph is ook echt een mensen mens. En dat werd duidelijk tijdens onze BNR bijeenkomst afgelopen november in de vestiging Sligro Rotterdam-Zuid, waar hij zichzelf maar zeker ook Sligro van de beste kant liet zien. Verder heeft Ralph afgelopen jaar een aantal nieuwe leden aangedragen en opereert hij als ware ambassadeur van Business Netwerk Rijnmond. Kortom, een terechte benoeming’.  De aanwezigen droegen hun waardering uit met een ferm en luid applaus.

#netwerken #business #ontbijt #rijnmond

 

Terug naar home