Ondernemer Rob de Zwart: ‘Nemesys ICT Groep nieuw familielid Techone!’

Het jaar 2022 was een interessant jaar voor de Nemesys ICT Groep uit Oud-Beijerland. Met een blik op de toekomst is het lid van Business Netwerk Rijnmond vanaf juni 2022 onderdeel geworden van de Techone Groep en versterkte hierdoor haar positie in de ICT-markt.

Rob de Zwart, CEO van Nemesys: ‘De afgelopen jaren hebben wij regelmatig gebrainstormd over de toekomst van Nemesys. Kunnen we autonoom in de ICT-branche blijven groeien of doen we er goed aan om onze krachten te bundelen met andere ICT-bedrijven om zo de continuïteit van Nemesys te waarborgen voor onze medewerkers en relaties? Om in de toekomst dezelfde kwaliteit te blijven bieden die klanten van ons gewend zijn, zijn we trots om onderdeel te zijn van de Techone familie. Tot nu toe bevalt dit uitstekend’.

Foto: Rob de Zwart, CEO van Nemesys ICT Groep, inmiddels onderdeel van de Techone Groep en lid van Business Netwerk Rijnmond

‘We bestaan uit een hecht samenwerkingsverband van diverse disciplines. Een unieke combinatie van IT, telefonie en cybersecurity. Elke discipline heeft een eigen historie, maar samen hebben we één doel: organisaties helpen effectiever te werken, te voldoen aan de huidige regelgeving en kosten te besparen. We bieden een maatwerk totaaloplossing die zorgt voor volledige connectiviteit en comptabiliteit’, aldus de immer enthousiaste De Zwart.

Meer weten over Nemeys ICT Groep: www.nemesys.nl

Over Techone:

In de afgelopen 2.5 jaar is de Techone Groep uitgegroeid tot één van de snelst groeiende ICT-dienstenleveranciers van Nederland. Inmiddels omvat de groep ruim 25 ICT-bedrijven met meer dan 550 werknemers die zich vooral richten op MKB-organisaties in Nederland. Maak kennis met Techone via www.techone.nl

Terug naar home