Aftrap 2023: Netwerk Nieuwjaarsontbijt op donderdag 19 januari

Welkom 2023!

Nadat de start van 2022 nog met een ‘coronawolk’ bedekt was, is het bij de start van 2023 weer een mooi moment om het jaar passend van start te gaan en de traditie van het jaarlijkse Netwerk Nieuwjaarsontbijt te herpakken. Dit doen we dan ook op donderdag 19 januari 2023 van 08.00-10.00 uur bij onze partner Lommerrijk aan de Straatweg 99, 3054 AB te Rotterdam.

Ontbijten met gelijkgestemde ondernemers aan de Bergse Plas. Een mooi moment om wensen, gedachten en ontwikkelingen met elkaar door te nemen. Om elkaar ook een goed en gezond nieuwjaar te wensen. En dit allemaal onder het genot van een heerlijk ontbijt.

Foto: het prachtige Lommerrijk waar op 19 januari de Nieuwjaarsaftrap van Business Netwerk Rijnmond plaats vindt….

Het Netwerk Nieuwjaarsontbijt 2023 is speciaal voor partners en leden van Business Netwerk Rijnmond. Let op: partners van Business Netwerk Rijnmond kunnen maximaal twee leden afvaardigen; members en introducés één persoon. Introducés zijn alleen welkom na accordering van BNR.  U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

Meldt u zich aan en komt u zonder afmelding niet opdagen? Dan zijn wij gerechtigd om een bijdrage voor de kosten van 55,- euro in rekening te brengen. De directie van Business Netwerk Rijnmond behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Rijnmond. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkrijnmond.nl

Aanmelden kan via DEZE LINK!

Terug naar home