Hotel Fletcher Rotterdam-Airport nieuwe partner van Business Netwerk Rijnmond

Vanaf heden is Hotel Fletcher Rotterdam-Airport toegetreden als nieuwe partner van Business Netwerk Rijnmond (BNR). ‘Het netwerk van BNR was mij al bekend en door de verhalen en de gesprekken ben ik enthousiast geworden. Daarbij is het belangrijk dat de naamsbekendheid van Fletcher in de regio verbeterd wordt. De activiteiten en het netwerk van Business Netwerk Rijnmond zullen daar zeker aan bijdragen’, aldus Ben de Ruijter, operationeel directeur van Fletcher Hotels die de driejarige partnerovereenkomst voor het Rotterdam-Airport hotel ondertekende. Welkom!

‘De contacten met het hotel op zich zijn niet nieuw’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn die blij zijn met de formele toetreding van het hotel. ‘Maar met de nieuwe naam is het voor ons duidelijk dat Fletcher met het Rotterdam-Airport ook een vooraanstaande rol in de Rotterdamse regio wil spelen. En dan helpt activiteit in het netwerk altijd’, aldus Van Berkel.

Foto: de altijd goedlachse Ben de Ruijter die met Fletcher Hotel Rotterdam-Airport een driejarig partnership met Business Netwerk Rijnmond ondertekende

De focus op groei en het verbeteren van processen houdt Ben de Ruijter van Fletcher Hotel dagelijks flink van de straat, om zodoende een zo’n sterk mogelijk management – en overnameteam te structureren. ‘Hard werken hoort erbij, maar op donderdag om 15.30 sta ik wekelijks op het schoolplein om mijn zoon op te halen’, lacht de Ruijter, die zich regelmatig binnen het netwerk zal laten zien. ‘Fletcher Hotel Rotterdam-Airport zorgt ervoor dat het aanbod van Fletcher Hotels door deze toevoeging nóg completer wordt, zeker in deze regio. We zijn dan ook blij met de samenwerking met Business Netwerk Rijnmond.

Meer weten over Fletcher Hotel Rotterdam-Airport? Ga naar www.fletcherairporthotel.nl of ontmoet Ben de Ruijter op één van de komende bijeenkomsten van Business Netwerk Rijnmond.

 

 

Terug naar home