Schaap en Citroen Rotterdam versterkt netwerk Business Netwerk Rijnmond

De toetreding van nieuwe leden binnen het netwerk betreft vaak prachtige familiebedrijven met een rijke geschiedenis. Dat maakt de kracht van het netwerk alleen maar sterker. Zo ook de toetreding van Schaap en Citroen Rotterdam binnen het netwerk van Business Netwerk Rijnmond. ‘Schaap en Citroen is een klinkende naam in de juwelierswereld. De toetreding tot Business Netwerk Rijnmond is dan ook een mooie toevoeging aan het ledenbestand, waarbij het familiebedrijf uiteraard geen onbekende is in het netwerk. Ook Agnes Spek is voor ons geen onbekende, dus het is nu mooi dat dit familiebedrijf is toegetreden’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond. Welkom Agnes!

Inmiddels heeft Schaap en Citroen 14 vestigingen in de grote steden, waaronder Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. ‘Business Netwerk Rijnmond volgen we al een tijdje en we sluiten dan ook graag aan bij dit uitgebreide netwerk’, aldus Agnes Spek, store director Rotterdam (Patek Philippe Espace) die al vele jaren aan het juweliershuis verbonden is. ‘Voor ons is het netwerk belangrijk om contacten te onderhouden, te versterken en uiteraard ook te vernieuwen. De eerste bijeenkomst van ‘Dineren met Directeuren’ onlangs bij The Harbour Club Rotterdam was in ieder geval zeer geslaagd’.

Foto: de locatie aan de Kruiskade te Rotterdam van Schaap en Citroen, nieuw lid van Business Netwerk Rijnmond

Het juweliershuis Schaap en Citroen is al vele decennia een gerenommeerd adres in Nederland voor sieraden, diamanten en horloges. De families Schaap en Citroen zijn daarmee al meer dan 130 jaar een nationaal begrip binnen de juwelen- en horlogebranche. Het verhaal begon met twee gepassioneerde families; met juwelierszaken die na jaren van overnames en fusies uiteindelijk weer terecht kwamen waar ze thuishoren: bij een familie met een rijke juwelierstraditie. ‘En ook in Rotterdam weten mensen ons te vinden. We helpen onze klanten in de prachtige keuze aan exclusieve juweliersproducten die we beschikbaar hebben. Schroom dus vooral niet te contacten’, eindigt de immer enthousiaste Agnes Spek.

Meer weten over Schaap en Citroen Rotterdam? Ga naar www.schaapcitroen.nl of neem contact op met Agnes Spek. Of ontmoet Agnes op één van de komende bijeenkomsten van Business Netwerk Rijnmond.

Terug naar home