Verbindend Rotterdams netwerkdiner van Business Netwerk Rijnmond succesvol

Het was weer goed toeven bij The Harbour Club Rotterdam waar vijftig deelnemers aan de editie Dineren met Directeuren van Business Netwerk Rijnmond aan tafel schoven. Na de ontvangst van een heerlijk glaasje cava lieten de deelnemers het zich goed smaken tijdens het drie-gangen menu op de muzikale beats van vocal DJ & singer EVANDEE….

Een leuke avond waarbij de ‘nieuwkomers’ konden opgaan in de bestaande leden. ‘Ger Vos, Agnes Kant, Jeroen Salet, Danny Schoorel en Jeroen Eeuwijck mengden zich tijdens het netwerkdiner tussen o.a. Stephan den Hollander, Leonard de Lange, Cor van Marle, Niels Blokland, Dick Smit en Maurice Hazelebach’, aldus Marjan van Berkel die samen met Steven Corijn met Business Netwerk Rijnmond de regie voerde.

Foto onder vlnr: Leon Fraza, Hans de Zeeuw, Jeroen Eeuwijck, Ger Vos, Cor van Marle, Agnes Spek, Stephan den Hollander, Maurice Hazelebach, Antek Wozniakowski en Rob Bom gisterenavond bij The Harbour Club Rotterdam

‘Leuk en nuttig om ook de verschillende verbindingen tot uiting zien te komen. Want daar is het ons uiteraard om te doen. Je ziet toch dat mensen elkaar méér en méér opzoeken om te kijken of men elkaar ergens mee kan helpen’, verklaart Corijn die deze netwerkavond terecht typeerde als succesvol.

Marjan van Berkel kijkt alweer naar de bijeenkomst op 30 november bij Sligro. ‘Ralph Post kennende maakt hij er een mooi gebeuren bij Sligro op de locatie Rotterdam-Zuid. Partners en leden van Business Netwerk Rijnmond & Business Netwerk Drechtsteden kunnen zich via de website inmiddels aanmelden’, besluit Van Berkel.

#dinerenmetdirecteuren #netwerken #diner #theharbourclubrotterdam

Business Netwerk Rijnmond | Marjan van berkel | Steven Corijn

Meer weten over Business Netwerk Rijnmond? Ga naar www.businessnetwerkrijnmond.nl

 

Terug naar home