Ger Vos Music Productions nieuw lid Business Netwerk Rijnmond

Rasentertainer Ger Vos is géén onbekende binnen het netwerk van Business Netwerk Rijnmond. Hoe mooi is het dan nu dat hij zich vanaf heden formeel aansluit bij het netwerk. ‘We kunnen elkaar aanvullen en dat is waar beide partijen elkaar in kunnen helpen’, aldus Vos, die op 28 november 2022 weer groots uitpakt met de 10e editie van zijn jaarlijkse Feeling Good Tour in het Nieuwe Luxor Theater. Welkom Ger!

Multimiljonair in mooie momenten…. ‘Dat is een passende slogan van én voor Ger. Ook wij van Business Netwerk Rijnmond vinden dat een pakkend uitgangspunt, want ook bij onze bijeenkomsten hopen wij dat onze leden mooie momenten meepakken in verbinding en vertier’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn die blij zijn met de aansluiting van Vos. ‘Ger beschikt over een uitgebreid, internationaal netwerk en is oprichter van de Kennissenclub. Dat hij het netwerk wil delen met ons, geeft alleen maar aan dat hij in vormen van samenwerking denkt. Door ons hierop te focussen, kunnen alleen maar mooie momenten opleveren’, aldus het ondernemersduo van Business Netwerk Rijnmond enthousiast.

Foto: rasentertainer Ger Vos, nieuw lid van Business Netwerk Rijnmond

Ger Vos is al ruim twintig jaar beroepsmatig werkzaam in het topsegment van de entertainmentwereld, wereldwijd. Daarbij koestert hij de mooie momenten: ‘Ik heb vooral veel te danken aan mijn ondernemersgeest. Naast de Kennissenclub treed ik veel op in het buitenland voor royalty’s en de allerrijkste ondernemers. Door zakendoen te combineren met muziek, kan ik nog steeds kwaliteit uitbrengen. En dat is wat ik belangrijk vind. De aansluiting bij Business Netwerk Rijnmond is voor mij niet zo vreemd. Ik ken de club al langer en denk dat we elkaar prima kunnen aanvullen. Dus ook dát is mooi’, eindigt de goedlachse Vos.

Info & contact via Annemieke Zoetmulder, p.a. van Ger Vos via annemieke@gervos.com

Meer informatie via de website www.gervos.com

 

 

Terug naar home