‘Spanje bij je thuis’….sluit zich aan bij Business Netwerk Rijnmond

‘Eigenlijk willen we Spanje een beetje naar huis brengen en hier in Nederland genieten van alle heerlijkheden’, aldus het ondernemersduo Wilco Lourier en Annemiek den Breejen die met elkaar het avontuur van ‘Spanjebijjethuis.nl’ aan het uitbouwen zijn. ‘En graag sluiten we aan bij Business Netwerk Rijnmond, wetende dat het een business club is die veel interessante verbindingen leggen. Hier kunnen we onze passie met Spanje delen’, aldus het duo enthousiast. Welkom Wilco en Annemiek!

Tijdens de netwerkbeurs Mosselen aan de Maas vorige week, etaleerden Wilco Lourier en Annemiek den Breejen een aantal heerlijke Spaanse producten. ‘We willen alleen verkopen wat wij lekker vinden, mooie eerlijke Spaanse producten. Door vaak ook in Spanje te zijn en daar lokaal in te kopen kennen we onze leveranciers. We gaan voor goede kwaliteit. Daarbij hebben we producten die hier nog niet op de markt zijn. We zullen ons assortiment langzaam uitbreiden met nog meer mooie pareltjes’, aldus Lourier die ongeveer twee jaar geleden zijn bedrijf Eticoll liet aansluiten bij de Asteria Group.

Foto: tijdens Mosselen aan de Maas konden de liefhebbers al kennis maken met de diverse heerlijke Spaanse producten van het ondernemersduo Wilco Lourier en Annemiek den Breejen.

Annemiek den Breejen is met haar ondernemersactiviteiten ook blij om haar passie te kunnen delen bij Spanjebijjethuis.nl. ‘Het mooie is dat we producten verkopen die je eigenlijk nog nooit eerder gezien heb. Wijn die we daar lokaal drinken en zo lekker vinden dat we die hier willen laten proeven. Blikjes met de heerlijkste conserven. Zalig bij de borrel of te gebruiken in allerlei gerechten. Een belangrijk aspect voor ons is het contact met de lokale producenten voor allerlei mooie eerlijk gemaakte producten,’ licht Den Breejen overtuigend toe.

Marjan van Berkel en Steven Corijn zijn blij met de toevoeging van het ondernemerskoppel bij Business Netwerk Rijnmond. ‘Buiten de Spaanse heerlijkheden beschikt zowel Wilco als Annemiek over een uitgebreid netwerk en het is dan ook alleen maar interessant dat beiden kennis en hun netwerk met ons willen delen’, aldus Van Berkel.

Op de website www.spanjebijjethuis.nl vind je een overzicht van alle huidige te bestellen producten. Of neem gewoon contact op met Wilco en/of Annemiek via info@spanjebijjethuis.nl

 

Terug naar home