Partner SERIS Nederland BV: ‘Zeg veiligheid, denk SERIS….’

Als vooraanstaand beveiligingsbedrijf houdt SERIS Nederland BV zich bezig met veiligheid in de breedste zin van het woord. Met Aad de Vries als algemeen directeur maakt het bedrijf in Nederland een sterke ontwikkeling door. ‘Al jaren is SERIS Nederland BV een trouwe partner van Business Netwerk Rijnmond. We zijn blij dat Aad en het team regelmatig te gast zijn op onze bijeenkomsten’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond.

Aad de Vries over het bedrijf: ‘SERIS is een familiebedrijf. Met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Polen beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening (security, safety & hospitality). Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt’.

Foto: Antek Wozniakowski, sinds april de nieuwe manager Marketing & Sales van SERIS Nederland BV

Waar operationeel directeur Pieter van den Herik al enige tijd de scepter zwaait over de uitvoeringsactiviteiten, is sinds april van dit jaar Antek Wozniakowski het nieuwe gezicht voor de Marketing & Sales. ‘Zeg veiligheid, denk SERIS. Dat is mij al duidelijk. Het is mooi om te kunnen bijdragen aan de ambities van dit prachtige bedrijf. Met security- en beveiligingsdiensten, services, opleidingen en trainingen via de SERIS academy en verschillende technologische oplossingen, kunnen wij bij ieder bedrijf en evenement waarde toevoegen op het gebied van veiligheid’, aldus de enthousiaste Wozniakowski die in zijn loopbaan al veel ervaring heeft opgedaan op het gebied van marketing & sales.

Nieuwsgierig geworden naar SERIS Nederland? Neem dan gerust contact op met Antek Wozniakowski via a.wozniakowski@seris-group.nl of ga naar de website www.seris.nl

#partner #beveiligingsbranche #businessnetwerkrijnmond #verbinden #veiligheid

 

Terug naar home