Severs Breeman: ‘Het belang van duurzaamheid belangrijker dan ooit’

‘Duurzaamheid is belangrijker dan ooit. Bij MINI richten ze zich daarom op het design en de ontwikkeling van onze auto’s, de manier waarop ze de grondstoffen winnen en wat ze met de auto’s doen als die aan het einde van hun gebruikscyclus zijn gekomen’, aldus commercieel directeur Rob Severs van Severs Breeman BMW & MINI, partner van Business Netwerk Rijnmond.

Rob Severs was in de afgelopen editie van ‘Dineren met Directeuren’ van Business Netwerk Rijnmond bij Restaurant Het Schielandshuis van Eric van Abbe namens het bedrijf aanwezig. Inmiddels is de naam van Severs Breeman BMW & MINI – met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Rotterdam Noord, Rotterdam Zuid en Woerden –  in het Rijnmondse netwerk al niet meer weg te denken.

Steeds méér en méér raakt de nieuwe naam ingeslepen in de Rotterdamse mindset. Rob Severs hierover: ‘Niet voor niets dragen onze strategische partnerships bij clubs zoals Feyenoord en Sparta daaraan bij. Ook onze aanwezigheid en partnership bij Business Netwerk Rijnmond is belangrijk om onze zichtbaarheid naar buiten te tonen en om te verbinden met de regio. En de gemoedelijke bijeenkomsten van Business Netwerk Rijnmond leveren prettige en nuttige contacten op in het zakelijk netwerk’.

Foto: Rob Severs (3e van links) aan tafel met Ton Fennema, Aniel Autar, Fred Lingsveld, Marc Beers, Cor van Marle en Simon van Zijll tijdens de afgelopen editie van Dineren met Directeuren

Binnen het netwerk van Business Netwerk Rijnmond zijn ook Aart-Jan Witvliet en Freek Breeman graag geziene gasten bij de deelname aan de diverse bijeenkomsten. ‘Je ziet dat de organisatie van Severs Breeman zich enorm veelzijdig ontwikkelt en we vinden het fijn dat ze al jaren aangesloten zijn bij onze netwerkorganisatie’, aldus Steven Corijn en Marjan van Berkel van Business Netwerk Rijnmond.

Meer weten over Severs Breeman? Ga dan naar www.seversbreeman.nl

Terug naar home