Golftrofee 2022 mee naar Zeeland….

Danny van der Velde winnaar Golfdag 2022!

Onder het genot van de muzikale klanken van het duo SoulKitchen, werd de jaarlijkse golfdag 2022 van de business netwerken afgesloten met een heerlijke BBQ én prijsuitreiking. Diverse prijzen passeerden de revue voor de diverse, vertoonde kunsten op de golfbaan bij Crayestein Golf in Dordrecht, waar Christian Krijnen onze gastheer was. Uiteindelijk kon er maar één de wisseltrofee mee naar huis nemen.

Na een intense strijd werd Danny van de Velde van Elektra 21 BV uit Terneuzen – lid van Business Netwerk Zeeland – de winnaar van deze editie, waardoor de wisseltrofee het komend jaar op zijn bureau prijkt. ‘Een heerlijke dag hier in Dordrecht en mooi dat we hier dit met de verschillende regio’s samen kunnen doen. En uiteraard dank ik mijn overwinning mede aan mijn flightbuddies, want ja, je doet het eigenlijk ook een beetje ‘samen’, aldus een verheugde Van der Velde.

Een dag die voor de golfers al vanaf begin van de middag startte. Alle golfers werden door BNH-partner Van der Valk Den Haag-Nootdorp bij de inschrijving op een set van drie prachtige golfballen getrakteerd. Er volgde een lunch om zodoende niet met een lege maag de baan op te moeten. Een  paar uurtjes later sloten de deelnemers aan de clinic aan. Deze deelnemers werden op sleeptouw meegenomen door golf-pro Kees van den Berg en werden de beginselen van het golfen bijgebracht.

Foto: winnaar Danny van de Velde (2e rechts) van Elektra 21 – én winnaar van een maatjas van I am Luigi – samen met Marjan van Berkel (l), Wouterien Dees en Leonard van Spronsen

Onderweg op de holes werden de deelnemers nog verrast met heerlijke ter plaatse bereidde sushi  voorgeschoteld door Le Barrage (met dank aan Bjorn van Dijl en Zwaan) en had het Haagse Cycle & the City zich genesteld op een hole om de deelnemers te voorzien van een Haags vroegertje en een stuk Haagsche poffer. En dat viel uiteraard goed in de smaak…..

En ook deze keer kwam talent weer naar boven drijven. Waar bij de dames Bianca Nijssen voor de eerste keer op de baan haar talent liet zien, was bij de heren Roy Zegwaard de persoon die regelmatig met verrassende slagen de teamleden verbaasde. En dat verdiende een aanmoedigingsprijs voor deze aanstormende talenten.

Al met al een geslaagde golfdag en wederom voor herhaling vatbaar.

Met dank aan alle sponsoren:

Van der Valk Hotel Den Haag Nootdorp – Juwelier van Moorsel – Crayestein Golf – ZANO – Cycle and the City – Le Barrage – I am Luigi – Ahead Group – Van Lanschot Bankiers – Recherchebureau Incognito – Neycko – Dubbelsteyn BMW/MINI – FC Dordrecht

Marjan van Berkel – Leonard van Spronsen – Wouterien Dees – Steven Corijn – Albert Besuijen

Business Netwerk Rijnmond | Business Netwerk Haaglanden | Business Netwerk Drechtsteden | Business Netwerk Zeeland

Terug naar home