Vrolijke Summer Cruise succesvol op de Rijnmondse wateren….!

Het varen op de Oude Maas en de Nieuwe Waterweg bleek wederom een feest der herkenning te zijn tijdens de inmiddels traditionele Summer Business Cruise 2022 van Business Netwerk Rijnmond afgelopen 24 juni. Met een heerlijke lunch in het vooruitzicht op Partyschip De Marlina zorgde het ‘gevaarlijke’ zomerse weer er echter voor dat de lunch toch echt binnen genuttigd diende te worden. Jammer, maar dat mocht de pret niet drukken.

Doordat ook Partyservice Nederland van Johan van der Linde roerige tijden heeft gehad door de corona omstandigheden was het enthousiaste personeel extra gemotiveerd om de aanwezigen van Business Netwerk Rijnmond van een uitstekende service te voorzien. DJ Ed van Katwijk had – ondanks het lunchtijdstip – zijn discoschoenen al van stal gehaald en zorgde met alle égards en enthousiasme voor de muzikale noot tijdens de lunch.

Foto: impressie van de Summer Business Cruise 2022

Netwerken, netwerken en nog eens netwerken. Door diverse verhalen tijdens pitches met elkaar te delen en de toegepaste wisseling van de tafelschikking, ontstonden de verbindingen spontaan. De gezellige ambiance zorgde voor gemoedelijke gesprekken tussen de leden van het business netwerk. Met trots wederom een mooie bijeenkomst in de boeken bijgeschreven.

Ook de foto’s zien? Ga dan naar DEZE LINK!

Wilt u ook deelnemen aan Business Netwerk Rijnmond? Ga dan naar www.businessnetwerkrijnmond.nl

Terug naar home