Deze week weer kringtijd bij Business Netwerk Rijnmond!

Vandaag 7 juni is de Business Kring Silver gezegend met gastheer Arjan Holleman van partner Schot Marketing & Communicatie. Op de locatie van hun samenwerkende partner Zuiver Media van Edwin Werkman worden de deelnemers meegenomen de wereld van Schot & Zuiver Media en alle mogelijkheden die hierbij komen kijken.

Op donderdag 9 juni komt de Business Kring Diamond op bezoek bij partner Crayestein Golf. De diverse ontwikkelingen bij een aantal kringleden staat op de agenda en aan het eind is er uiteraard nog gelegenheid voor een rondje golf voor de liefhebbers.

Terugblik kringen afgelopen mei:

De business kringen in mei werden bij de Sligro Rotterdam-Zuid bij Ralph Post en Redkiwi bij Jasper Verbunt georganiseerd.

Post gaf met zijn culinaire gerechtjes een duidelijke boodschap af dat de Sligro topkunsten kan toveren op culinair gebied. Dit ging er dan ook graag in bij de deelnemers van de Diamond kring. ‘Onze insteek in kwaliteit & gastvrijheid laten we graag door collega-leden ervaren op onze locatie in Rotterdam-Zuid. De mogelijkheden zijn namelijk legio’, aldus vestigingsdirecteur Ralph Post die met culinair adviseur Jeroen de Jong en wijnspecialist Edo Donkers niets teveel had gezegd. Het bleek een heerlijke, culinaire verrassing te zijn.

Foto: culinair adviseur Jeroen de Jong van Sligro ‘live’ aan het werk tijdens de Business Kring Diamond

Oprichter Jasper Verbunt van Redkiwi liet er met zijn nieuw initiatief ‘VionA’ geen gras over groeien over de mogelijkheden om werkprocessen digitaal efficiënter te maken. ‘Eigenlijk is VionA een slimme Virtuele Assistent die bedrijven helpt met het automatiseren van tijdrovende repeterende werkprocessen, die nog steeds met de hand gedaan worden’, vertelt de enthousiaste Jasper Verbunt, die de deelnemers aan zijn lippen had tijdens zijn presentatie over zijn bedrijfsactiviteiten. ‘Daarvoor is VionA de oplossing’. (Zie www.viona.nl). De interactieve presentatie werd gevolgd door een heerlijke broodjeslunch.

 

Foto: Jasper Verbunt (r) neemt de aanwezigen mee in de wereld van Redkiwi & VionA.

Ook interesse om mee te doen aan de Business Kringen van Business Netwerk Rijnmond? Mail dan naar info@businessnetwerkrijnmond.nl

#netwerken #business #kringen #verbinden #kennisdelen

Terug naar home