‘Equipe Adviseurs’ nieuwe naam BK bouw- & milieuadvies

‘Live’ aanwezig zijn bij de onthulling van een nieuwe bedrijfsnaam én filosofie is altijd een feestelijk moment. Business Netwerk Rijnmond liet de uitnodiging van haar kringlid BK bouw- & milieuadvies dan ook niet onbeantwoord en toog afgelopen donderdag af naar de Kunstkerk in Dordrecht. De omdoping van BK bouw- en milieuadvies naar Equipe Adviseurs werd hier een feit.

Vooraf aan de onthulling had de organisatie een kort symposium opgezet, waarbij kennis gedeeld werd over Natuurinclusief bouwen, Participatie in de Omgevingswet en Bouwfysica. Langzamerhand nam de nieuwsgierigheid van de ongeveer 60 aanwezigen toe. Na een verfrissend drankje en hapje kon de onthulling plaatsvinden.

‘Samen gaan we voor goud. Bij Equipe Adviseurs helpen wij elkaar en doet iedereen mee. Met unieke invalshoeken zijn wij Equipe. Eén team’, aldus directeur Niels Blokland die met zijn MT-team Ronald van der Bout, Klaas Romijn en Erik van Herk het moment helder inleidde. ‘Vanaf december zijn we hiermee aan de slag gegaan en vandaag zijn we verheugd om deze onthulling te mogen delen: vanaf heden heten we Equipe Adviseurs’!

Foto: directeur Niels Blokland (l) – met aan de rechtse kant de overige MT-leden – onthult de nieuwe naam… Equipe Adviseurs

Bert Zijl, oprichter en algemeen directeur van BK ingenieurs, bekeek het allemaal tevreden vanaf de zijlijn. Niels Blokland verduidelijkt de bestaande situatie: ‘De verbinding en de samenwerking met onze zuster BK ingenieurs blijft bestaan en verandert niet. Wij (BK ingenieurs en Equipe Adviseurs) blijven op dezelfde manier samenwerken en gezamenlijk projecten uitvoeren. Wij gebruiken elkaars kantoren, delen de kennis en bieden onze klanten gezamenlijk een totaaloplossing. Vandaar ook de toevoeging ‘by BK’ in het bedrijfslogo’.

Mede door de prachtige weer bleef het nog een gezellig en feestelijk samenzijn in de Dordtse Kunstkerk.

Namens Business Netwerk Rijnmond feliciteren wij Equipe Adviseurs van harte met deze nieuwe stap.

Foto: het voltallige team van Equipe Adviseurs

Meer weten over Equipe Adviseurs? Neem contact op met Niels Blokland of Klaas Romijn via contact@equipe-adviseurs.nl  Of ga naar de nieuwe website www.equipe-adviseurs.nl

Bezoekadres Dordrecht:
Daltonstraat 30D
3316 GD Dordrecht

Terug naar home