Business Kringen van Business Netwerk Rijnmond op bezoek bij Sligro & REDKIWI

Komende week staat weer in het teken van de twee business kringen van Business Netwerk Rijnmond. Tijd voor verdieping!

Op donderdag 12 mei zijn we met de Business Kring Diamond (lunch) te gast bij Sligro Rotterdam-Zuid met gastheer Ralph Post. Tijdens het bedrijfsbezoek spelen we in op de ontwikkelingen en kansen in het jaar op o.a. culinair gebied. Culinair adviseur Jeroen de Jong zal een aantal gezonde gerechtjes live bereiden en voor de liefhebbers met wat ondersteuning door een wijntje van wijnspecialist Edo Donkers. Met de invulling vanuit Sligro wordt u meegenomen in de verrassende wereld van de groothandel en alle uitdagingen die dit met zich meebrengt. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om ervaringen met en over elkaar te delen.

 

Foto (archief): Ralph Post (l) van Sligro Rotterdam-Zuid ontvangt de Business Kring Diamond op 12 mei van 12.00-14.00 uur.

De volgende dag – vrijdag 13 mei – zijn we met de Business Kring Silver (lunch) te gast bij REDKIWI, gevestigd aan de Dunantstraat 8 te Rotterdam alwaar door gastheer en oprichter Jasper Verbunt een heerlijke lunch geserveerd wordt. Tijdens deze editie zullen we inspelen op de digitale ontwikkelingen en kansen in het jaar 2022. Met de invulling vanuit Business Netwerk Rijnmond & Redkiwi wordt u meegenomen in een aantal uitdagingen die dit jaar met zich zal meebrengen.

‘Eindelijk weer bij bedrijven op bezoek met de business kringen’, aldus Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond. ‘Een Business Kring bestaat uit een groep tussen de 15-20 partners/leden met de bedoeling om met elkaar kennis en netwerk te delen.Door regelmatig samen te komen en te zorgen voor wederzijdse verdieping ontstaat een teamgevoel om elkaar verder te helpen. Er zit slechts één bedrijf per branche in een Business Kring zodat er geen concurrentie in een kring ontstaat. Hoewel commitment gevraagd wordt qua aanwezigheid, zit er geen dwingend karakter aan het generen van de leads’.

Meer weten over Business Netwerk Rijnmond en de business kringen? Kijk op www.businessnetwerkrijnmond.nl of contact met Marjan van Berkel of Steven Corijn

Terug naar home