Volle bak bij Partyservice Nederland….maar….. PERSONEEL GEZOCHT!

Gezocht: diverse schippers en stuurmannen!

Na een zware coronaperiode beginnen de activiteiten van Partyservice Nederland – kringlid van Business Netwerk Rijnmond – weer volop te draaien. Stil zitten zit er voor Johan van der Linde en zijn team sowieso niet in. De diverse locaties waar het team actief is, bevinden zich op volle kracht. En de aankoop van de twee Gemini boten levert het bedrijf alleen maar meer mogelijkheden op voor haar klanten. Maar ook hier doemt het scenario personeelsgebrek op….en dat zal vele ondernemers niet vreemd in de oren klinken.

‘Dat klopt, want ook wij zijn inderdaad op zoek naar personeel. Werken in de regio Rijnmond. Iedere dag thuis. Ook dicht bij huis. En altijd sfeervol, gezellig en werken met een groep enthousiaste en gezellige collega’s in de rond- en partyvaart. Wij verwelkomen je graag’, aldus eigenaar Johan van der Linde die direct met de deur in huis valt. ‘Er zijn diverse mogelijkheden. Wij zoeken voor onze Rotterdamse rondvaart en partyschepen Gemini, Gemini 2, Brandaris, Ameland en de Marlina diverse schippers en stuurmannen. Dit kan op invalbasis, parttime of fulltime basis. Afhankelijk wat de medewerker wenst’.

Kortom….

Heb je interesse, als bijbaan, aflosser, of als part of full time baan? Neem dan contact op met Johan van der Linde via johan@partyservice.nl of via 06-53542455.  Of weet je iemand? Geef het door, delen wordt gewaardeerd!

www.partyservice.nl

Terug naar home